Selly, povestea primului milion de euro pe care l-a făcut. Cum a ajuns de la câștiguri de 50 de euro, la zeci de mii

0

La 21 de ani, Selly este unul din puținii creatori de conținut care se poate lăuda că a trecut de pragul primului milion de euro la 18 ani din vlogging și contracte de publicitate.

Model pentru adolescenții de astăzi, tânărul, pe numele său Andrei Șelaru, a vorbit despre cum s-a descurcat de mic în afaceri, pornind de la un câștig lunar de 50 de euro. Provenit dintr-o familie modestă din Craiova, Andrei Șelaru se vinde pe internet de la 11 ani. Fiecare postare a sa strânge milioane de vizualizări, iar planurile sale de dezvoltare sunt pe termen lung.Consider că meritul pentru activitatea din YouTube și din online, în general, nu e cauzat de noroc, e cauzat de muncă. Munca e principalul factor aici. Dar aș fi ipocrit să spun că nu m-am bucurat și de un noroc. Care a fost norocul?

Selly, povestea primului milion de euro pe care l-a făcut:”Aveam 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat cei 50 de dolari, 200 de lei”

”Norocul meu a fost timeing-ul, acesta e foarte important când vorbești de orice afacere, de orice chestie. Eu am avut marele noroc de a începe să fac ceea ce fac acum încă din 2011 sau 2012. Ăsta a fost norocul meu. Eu eram foarte tânăr vloggingul abia începea și am avut unitatea de a învăța foarte rapid niște lucruri pentru că aveam și 10, 11, 12 ani și învățam foarte repede. Ăsta a fost norocul meu. Ideea e că am început să fac primii bani din Google Sense, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă, primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging. Aveam 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat cei 50 de dolari, 200 de lei.

Carlos Santana a leșinat aseară pe scenă. A căzut din picioare în timpul concertului /VIDEO

Selly, povestea primului milion de euro pe care l-a făcut

Erau banii mei. Cel mai tare sentiment!”, a spus Selly urmăritorilor săi din online povestea primului său milion. ”În prima zi din clasa a IX-a de liceu am fost abordat de casa de discuri Global Records, care sunt acum principalii mei parteneri, prieteni. La vremea aia era cea mai inovatoare casă de discuri, care făcea agenție de influenceri. Pe atunci mi-au dat un contract, dar nu era un contract foarte bun pentru mine. Eu mi-am negociat singur contractul, eu am citit singur pe net ce scria acolo. Acolo a început expansiunea mea. Dacă nu livram la timp, dacă nu eram harnic, eu nu aveam cum să fac bani. Și așa am început să fac bani. Și primii mei bani serioși, și aici vorbim de zeci de mii de euro, au fost din reclame la brand-uri. În primăvara lui 2017 mi-a intrat un contract de 35.000 de euro. Pentru mine, la 16 ani a fost wow. Și de atunci au început să vină banii serioși”, a mai spus Selly.

După ”Vlad”, Pro TV difuzează ”Clanul”, o nouă superproducție cu o distribuție de zile mari