La 20 de ani, Selly și-a înființat propria fundație caritabilă! Fondul are sediul în fostul său dormitor

Selly o ia pe pe urmele lui Bill Gates ori John Rockefeller. La doar 20 de ani, puștiul teribil al internetului românesc și-a deschis propria fundație caritabilă. Judecătoria Craiova a admis cererea sa și a dispus înscrierea Fundației Selly în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor.

Momentan sediul fundației a rămas cel din cerere, în camera 1 (așa cum a fost trecut cerere) respectiv sufrageria din apartamentul părinților săi de la Craiova. Cu venituri admirabile încă de la 15 ani, obținute din conținut video, publicitate și muzică (prin recent dizolvatul său proiect 5 GANG), Selly, pe numele său Andrei Șelaru s-a mutat recent în carierul milionarilor, cel ridicat de Ion Țiriac în Pădurea Băneasa.

6 ani de la tragedia de la Colectiv. Slujbă de pomenire pentru victime la biserica „Sfântul Nicolae” – Broşteni şi în faţa fostului club

Pe urmele lui Bill Gates ori John Rockefeller. La 20 de ani, Selly și-a înființat propria fundație caritabilă

Canalul său de YouTube înregistrează peste 3 milioane abonați, fapt ce l-a transformat într-unul din cei mai bogați adolescenți români cu averea făcută prin forțele proprii. La 18 ani a trecut de un milion de euro din acestă afacere. Reală vedetă a internetului românesc, Andrei Șelaru deține o firmă care a raportat la ANAF pe 2020 o cifră de afaceri admirabilă pentru un adolescent de 20 de ani: 1,17 milioane lei (cica 250.000 euro), cu un profit de 926.606 de lei (circa 185.000 de euro).

Ieri mare vedetă Pro TV, astăzi consilier de nunți și botezuri. Wilmark îți promite o petrecere de neuitat

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed