AcasăEconomieServiciul cora Express, extins prin parteneriatul cu tazz by eMAG; livrarea comenzilor...

Serviciul cora Express, extins prin parteneriatul cu tazz by eMAG; livrarea comenzilor se face în maximum 60 de minute

”cora dezvoltă serviciul cora Expres prin lansarea unui nou parteneriat cu tazz, platforma de livrări la domiciliu deţinută de eMAG. Clienţii cora din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Bacău, Drobeta şi Ploieşti vor avea acces rapid, începând cu 6 august 2021, la peste 4.000 de produse esenţiale din hipermarketul fizic, care sunt listate în aplicaţia tazz”, a anunţat cora.

“cora investeşte continuu în dezvoltarea şi optimizarea e-commerce, segment care are un potenţial mare de creştere. Parteneriatul cu tazz se înscrie în strategia noastră de dezvoltare a online-ului şi este în acelaşi timp un instrument de consolidare a relaţiei cu clienţii. Facem încă un pas spre aceştia, ne dorim să fim mai aproape de ei, să le înţelegem mai bine dorinţele şi să livrăm ca atare. Parteneriatul cu tazz întăreşte serviciul cora Express şi se adaugă unei liste de platforme cu care colaborăm încă de anul trecut şi datorită cărora clienţii primesc comenzile într-un timp record, de doar 60 de minute de la plasarea acestora”, a spus Claudia Badea, director operaţional e-commerce cora România şi directorul hipermarketului cora Lujerului.

De asemenea, cora si tazz le-au pregătit clienţilor o ofertă specială, livrare gratuită şi un voucher cadou în valoare de 20 de lei pentru o comandă de minimum 50 de lei, valabilă în contul acestora pentru comenzi până pe 5 septembrie 2021.

 „Planul nostru este să transformăm tazz by eMAG în aplicaţia pe care te poţi baza oricând, iar livrările de cumpărături în mai puţin de 60 de minute să fie o realitate oriunde ai locui în România”, a declarat Alin Şerban, CEO tazz by eMAG.

Reţeaua cora este prezentă în România cu 10 hipermarketuri. Pe site, clienţii au acces la peste 40.000 de produse, iar opţiunile de livrare sunt variate: la domiciliu, cu ridicare din magazin sau de la punctele coraDrive, accesibile cu maşina.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai mari branduri de retail. Prezent pe piaţa românească din 2003, brandul operează în prezent 10 hipermarketuri în Bucureşti şi în marile oraşe,  magazinele cora Urban şi platforma de e-commerce.

De la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, în 60 de minute, tazz by eMAG este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acţionariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului.

Ultimele Articole