Sfârșit de decembrie cu 16 grade Celsius în București. Cum vor fi primele zile din 2021

0
2
Sfârșit de decembrie cu 16 grade Celsius în București. Cum vor fi primele zile din 2021

De Revelion vom avea vreme ca de Paște, iar zăpada poate deveni amintire pentru mulți dintre noi. Meteorologii spun că temperaturile sunt cu 10 grade Celsius mai mari față de normalul termic al perioadei.

A doua tranșă de vaccinuri anti-COVID a ajuns la București

 

Directorul ANM, Elena Mateescu, a declarat pentru Digi24 că în prima zi a noului an vom avea între 3 și 12 grade Celsius, iar temperaturile vor rămâne ridicate, cel puțin până la jumătatea lunii ianuarie:

Revelionul vine cu vreme de primăvară, pentru că ultima zi a anului aduce maxime de până la 16 grade Celsius în Sudul Munteniei și Dobrogea. În noaptea dintre ani, vor fi minime între 0 și 10 grade, iar prima zi din noul an va aduce temperaturi maxime de la 3 la 12 grade Celsius, o scădere ușoară, dar valori deosebit de ridicate pentru începutul lunii ianuarie. Vor fi temperaturi pozitive și pe Valea Prahovei. E posibil să mai avem strat de zăpadă, la Balea Lac vor fi 79 cm de zăpadă, pe Valea Prahovei, grosimi de până la 30-40 cm, e posibil să mai crească având în vedere ce se va întâmpla în următoarele 24 de ore sau spre mijlocul acestei săptămâni”.

BOC și primarii au declanșat primul ATAC la Guvernul Cîțu!

 

Vremea va fi deosebit de caldă în Capitală în următoarele trei zile, cu temperaturi maxime de până la 15 grade Celsius, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, potrivit prognozei speciale emise marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru municipiul Bucureşti.

Astfel, potrivit meteorologilor, de marţi, de la ora 10:00, până miercuri, la ora 8:00, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat (15 – 20 km/h).

De asemenea, vremea se va menţine deosebit de caldă şi în intervalul 30 decembrie, ora 8:00 – 31 decembrie, ora 12:00. Temperatura maximă va fi de 14 – 16 grade Celsius, iar cea minimă de 3 – 5 grade Celsius.