AcasăMoney&PeopleȘi actorul Cosmin Natanticu a avut probleme mari din cauza cazinourilor: ”Eram...

Și actorul Cosmin Natanticu a avut probleme mari din cauza cazinourilor: ”Eram îngropat financiar. Mi-am dat seama că eu nu am bani de așa ceva!”

Și Cosmin Natanticu a recunoscut pe față despre dependența sa de jocuri de noroc ce aproape că i-au distrus viața.

Probleme graver au avut și colegii săi din breasla artistică Adrian Nartea, protagonistul din Vlad, și Alex Bogdan care și-a pierdut chiar și apartamentul din cauza datoriilor.

Fosta vedetă Pro TV ce s-a mutat la Antena 1, Natanticu a făcut la rândul său dezvăluiri neașteptate privind viciul său. Actorul ce a jucat în multe lungmetraje, amintim ”Portretul luptătorului la tinerețe” (2010), ”Omega Rose” (2015) și ”Mătăsari” (2011), a intrat prima oară într-un cazino pe când filma pentru o emisiune, și a ieșit câștigător. Fapt ce l-a determinat să se reîntoarcă și să-și testeze iar norocul. Căci, în acea perioadă, actorul nu avea o situație financiară foarte bună.

Actorul Cosmin Natanticu a avut probleme mari din cauza cazinourilor: ”Eram îngropat financiar”

”Am fost jucător de păcănele și de jocuri de noroc și am fost dependent. Am și eu niște povești. Acum nu vreau să-l imit pe Alex Bogdan, dar nu eram la nivelul ăla. Eu nu am jucat niciodată pe telefon, acolo mi se pare că te fură mai tare. La păcănele pe telefon e mai ușor să pierzi decât într-o sală de noroc. Ne-am băgat la un cazinou la Universitate și am băgat 50 de lei. Am pus pe numerele mele norocoase și am câștigat. Când am băgat și am văzut că din 50 de lei am făcut 300 de lei, atunci am zis: «Hai să mai mergem o dată».

Nici nu aveam atunci cine știe ce salariu. Nu am mai câștigat, dar m-a prins. Îmi plăcea că era live, cu dealer, fumai gratis, mâncai gratis, bei gratis și am renunțat că îmi era rușine de oamenii ăia că vedeau că mă duceam mai mult să mănânc și să beau gratis”, a spus Natanticu (41 de ani) care recunoaște că a scăpat de acest viciu când a semnat cu postul Pro TV. Asta din cauza clauzelor contractului pe care l-a semnat, angajament care specifica faptul că le este interzis să aibă de aface cu jocurile de noroc.
”Am renunțat și pentru că mi-am dat seama că eu nu am bani de cazinou. Eu eram îngropat financiar. Din puținul pe care îl aveam mă mai duceam să-l dau și la cazinou. Rar mă duceam și plecam cu bani”, a mai spus fostul concurent de la Asia Express.

Câți bani a făcut Americanu’, din sitcomul de istorie ”La Bloc”: ”Nu prea ne plăteau bine”https://www.money.ro/cati-bani-a-facut-americanu-din-sitcomul-de-istorie-la-bloc/

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.