AcasăGeneralCâți bani a făcut Americanu’, din sitcomul de istorie ”La Bloc”: ”Nu...

Câți bani a făcut Americanu’, din sitcomul de istorie ”La Bloc”: ”Nu prea ne plăteau bine”

Câți bani a făcut Americanu’, din sitcomul de istorie ”La Bloc”. Serialul produs de MediaPro Pictures și difuzat de Pro TV a fost una dintre cele mai mari producții de televiziune din România.

Din 2002 și până în 2008, s-au filmat zi de zi 525 de episoade (2.620 ore de filmare) în 13 sezoane, iar serialul este difuzat și astăzi la Pro Cinema.

Emil Mitrache (57 ani), alias Americanu’, conform personajului său consacrat din ”La Bloc”, nu a mai prins niciun rol notabil iar viața sa s-a întreptat către alte domenii profesionale. În ultimii 15 ani, cât s-au scurs de la terminarea filmărilor, avut o pizzerie -a dat faliment-, a fost chiar taximetrist, impresar artistic, ghid turistic dar și gazdă și comic la evenimente private. Recent a suferit și o operație pe cord deschis și nu i-a fost rușine să recunoască faptul că a făcut-o cu bani împrumutați. Întrebat de Cătălin Măruță ce s-a întâmplat cu banii pe care i-a făcut în anii de filmări pentru ”La Bloc”, Emil Mitrache i-a recunoscut că nu s-a îmbogățit deși i-au trecut ceva bani prin cont.

Câți bani a făcut Americanu’, din sitcomul de istorie ”La Bloc”: ”Erau 250 de dolari pe episod, noi făceam două episoade pe zi și erau difuzate 4 pe săptămână”

Câți bani a făcut Americanu’, din sitcomul de istorie ”La Bloc”: ”Nu prea ne plăteau bine, era decent la cât munceam. Noi începeam la ora 9 dimineața în fiecare zi și terminam la 21.00, dar noi băgam până la 23.00, chiar 1.00 noaptea și după ne duceam acasă și la 9 dimineața să fim înapoi, trei luni zi de zi. Cam 250 de dolari la cursul PRO TV, nu la cursul BNR, adică, puțin mai jos. Erau 250 de dolari pe episod, noi făceam două episoade pe zi și erau difuzate 4 pe săptămână”, i-a spus Emil Mitrache lui Măruță.

”Nu aveam o zi de plată, ianuarie era goală, 3 luni vara era gol, dacă faci o medie pe 12 luni nu ies chiar așa”, a mai spus Emil Mitrache despre banii pe care i-a făcut de pe urma sitcomului ”La Bloc”.

Cătălin Bota, ieri folclorist pe scenele țării, astăzi în echipa managerială a unui gigant vapor de croazieră de 750 milioane $

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.