Sibiu: Doi tineri suspectaţi că au simulat mai multe accidente rutiere soldate cu pagube materiale pentru a încasa banii din asigurări, reţinuţi

”La data de 27 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sibiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat 5 percheziţii domiciliare în municipiul Sibiu şi localitatea Şelimbăr, într-o cauză penală care vizează săvârşirea infracţiunii de înşelăciune privind asigurările. Două persoane au fost reţinute”, anunţă, joi, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că,  în perioada iulie  – decembrie 2022, doi sibieni, în vârstă de 25, respectiv 28 de ani, ar fi simulat implicarea în mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, pe raza judeţului Sibiu şi ar fi formulat cereri de despăgubiri în scopul obţinerii unor sume de bani din partea societăţilor de asigurări.

”Prin presupusa activitate infracţională s-ar fi înregistrat un prejudiciu de 120.467 de lei.

Mai multe mijloace de probă, documente şi telefoane au fost ridicate în urma percheziţiilor efectuate”, au mai transmis poliţiştii.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri