După cinci divorțuri cu scandal, Silviu Prigoană obligat de instanță să petreacă alături de fosta sa soție

 Silviu Prigoană este obligat obligat de instanță să petreacă alături de fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu. Asta după 80 de înfățișări în instanță și cinci divorțuri!

Tribunalul București a luart o decizie definitivă într-un nou proces în care Adriana Bahmuțeanu a solicitat moficiarea programului de vizitare pentru copiii săi și ai fostului soț, Eduard și Maximus. Minorii, de 8 respectiv 11 ani, locuiesc împreună cu tatăl lor, iar Adriana Bahmuțeanu s-a plâns că nu-i vede suficient de des. Conform deciziei luată de judecători, “Zilele de naştere şi onomasticile minorilor vor fi petrecute împreună cu ambii părinţi, la locuinţa în care se vor afla minorii în ziua respectivă conform programului de legături personale, cu înştiinţarea reciprocă a părinţilor referitor la activităţile ce se vor desfăşura la locuinţa respectivă ori în altă locaţie stabilită de comun acord de către ambii părinți”

Ei sunt patronii cu ie populară! Afacerile artiștilor de muzică folclorică 

După cinci divorțuri, Silviu Prigoană obligat de instanță să petreacă alături de fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană care s-a însurat a șaptea oară, de acestă data cu Mihaela Botezatu, cu care a intrat în al șaptelea an de relație, desconsideră decizia. Conform aceleiași decizii, minorii să fie și ei prezenți la zilele de naștere și onomasticile fiecăruia dintre părinți. „Zilele de naştere şi onomasticile părinţilor vor fi petrecute de minori cu aceştia, la locuinţa părintelui a cărui zi se sărbătoreşte, prin excepţie de la programul de vizitare, cu preluarea minorilor în ziua respectivă la ora 10:00 de către părintele sărbătorit (în cazul în care minorii nu sunt deja la domiciliul acestui părinte) şi readucerea minorilor în aceeaşi zi la ora 18:00”. În plus, în timpul vacanței de vară, copii lor trebuie să petreacă trei săptămâni consecutive alături de mama lor, în timpul vacanței de vară. Silviu Prigoană nu este însă de acord ca programul minorilor să fie decalat și aceștia să fie duși la mama lor atâta vreme cât încă mai au școală. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorțat în primăvara lui 2015.

Acesta este cea mai scumpă mașină înmatriculată de un român! Un Bugatti Veyron va număra gropile din București

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed