Silviu Prigoană va fi socru mare din nou! Anul acesta a devenit și bunic

0

Silviu Prigoană va fi socru mare din nou! După Honorius, care s-a căsătorit cu americanca de origine română Corina Bode, a venit și rândul lui Silvius, fiul său cel mic din prima căsătorie.

Excentricul familiei, care se afișa în exclusiviste mașini și petreceri extravagante a fost cumințit de o româncă ce locuiește în Austria. ”Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România. Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă. În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze”, i-a spus Silviu Progoană lui Cristi Brancu căruia i-a recunoscut și că speră să devină din nou bunic.

Eurovision 2022. La ce oră începe transmisiunea finalei. România, în prima parte a concursului

Silviu Prigoană va fi socru mare din nou! ”M-aș bucura să aibă un copil și Silvius”

”Maș bucura să aibă un copil și Silvius. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Mi-aș dori să fiu un bunic tânăr” își dorește Progoană (58 de ani), care s-a retras din afaceri și viața publică și se bucură de pensie, mai are un nepot din partea lui Honorius, născut la începutul anului în Chicago, Statele Unite ale Americii. Loc unde fiul său cel mare a studiat și lucrează. Honorius și Silvius au urmat facultatea în Chicago, primul  fiind bursier.

Eurovision 2022. Vezi Live Stream Online finala concursului muzical. Video imagini de la Torino