Eurovision 2022. Vezi Live Stream Online finala concursului muzical. Video imagini de la Torino

0

Diseară, după orele 22.00 va începe mult așteptata finală Eurovision Song Contest 2022. Un spectacol cu zeci de milioane de telespectatori, chiar și din România. Căci, după trei ani, concurentul nostru este din nou în finală.

WRS (Urs), concurentul României va intra în competiție pe poziția 13. ”Greul a trecut, dar acum vine un greu și mai mare”, a spus după semifinala de joi seara Andrei Ursu. Începând cu orele 22.00, pe TVR 1, TVR Internațional ori online AICI puteți urmări finala spectaculosului show de televiziune găzduit anul acesta de Italia, Torino.

Gheorghe Zamfir, premiat la Paris de Uniunea Compozitorilor din Franța ”M-a emoționat teribil”

Eurovision 2022 Live Stream. Vezi  finala concursului muzical

”Este un sentiment formidabil să știi că ai alături de tine atât de mulți compatrioți care te susțin și votează pentru un rezultat cât mai bun al României la Eurovision. Le promit tuturor că nu îi voi dezamăgi în finală!”, a adăugat tânărul interpret la finalul serii”, a spus Andrei Ursu, alias WRS.

Ziua cea mare pentru WRS, reprezentantul României la grandiosul concurs muzical al Europei, Eurovision Song Contest a venit. Începând cu orele 22.00, pe TVR 1, TVR Internațional ori online AICI puteți urmări cea doua etapă a spectaculosului show de televiziune găzduit anul acesta de Italia, Torino.

WRS a câștigat preselecția națională Eurovision cu melodia „Llamame” („Sună-mă”). Delegația României își pune mari speranțe în reprezentația artistului nostru, după ce înregistrarea repetiției de la Eurovision 2022 Torino a avut o audiență record: 239.000 de vizualizări online.

WRS a calificat România în finala Eurovision /VIDEO! Nu s-a mai întâmplat de 3 ani