Despărțirea anului! Simona Halep divorțează înainte de petrecerea de nuntă!

Simona Halep divorțează înainte de petrecerea sa de nuntă! La mai puțin de un an de când s-au căsătorit civil, marea tenismenă a luat decizia de a se despărți de cel ce i-a devenit soț. Marea tenismenă urma să îmbrace rochia de mireasă pe 13 noiembrie a.c.

Simona Halep și Toni Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil joi, conform Prosport.  Marea tenismenă, a cărei avere a trecut de 40 de milioane de euro din sport și contracte de publicitate și omul de afaceri constănțean nu au bunuri de împărțit la partaj, pentru că așa au stabilit prin acte notariale înaintea căsniciei.

Simona Halep divorțează înainte de petrecerea de nuntă!

După o petrecere de cununie ca-n povești (eveniment ce a avut loc anul trecut, pe 15 septembrie), Simona Halep și Toni Iuruc urmau să strângă lumea bună la istoricul Casino Sinaia, la petrecerea lor de nuntă.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus la cununia civilă Simona, care va reveni la numele de Halep.

Simona Halep și Toni, de profesie dezvoltatorul imobiliar, s-au afișat pentru prima dată împreună pe parcursul turneului de la Wimbledon, în urmă cu trei ani.Conform sursei sus amintită, cei doi au oferit celor din anturaj drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep.

Până la cununia cu Simona Halep, afaceristul Toni Iuruc (42 de ani) a mai fost căsătorit de două ori. Nași urmau să fie omul de afaceri Toni Mihale, prieten al lui Toni Iuruc și partenera acestuia, Cristina.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri