Singurul tour operator român ce promovează exclusiv Thailanda nu a transportat niciun turist în 2010

”Nu am transportat încă turiști care au achiziționat pachete prin agenția noastră și este prea devreme să estimăm câte pachete vom vinde anul acesta”, a declarat George Andone, partener Total Adventure Travels, agenție ce promovează turismul în insulele Koh Chang și Koh Phangan. Acesta a subliniat faptul că se așteaptă ca primele plecări în Thailanda să coincidă cu sărbătoarea Anului Nou thailandez (13 aprilie).

Prețurile pachetelor turistice din oferta agenției variază între 1.110 euro și 1.750 euro. Costul acoperă transport, mic dejun și cazare pentru opt nopți. Potrivit lui Andone, agenția oferă și pachete personalizate.

În prezent, Total Adventure Travels are un sediu la Pitești și unul la Bangkok. În a doua jumătate a anului, firma intenționează să deschidă un sediu și în Capitală. Reprezentanții companiei nu au dorit să precizeze valoare investițiilor realizate până acum în infrastructura Total Adventure Travels. Până la sfârșitul anului, aceștia estimează că vor aloca fonduri mai mari de 100.000 de euro în extindere și promovare.

În prezent, tour operatorul are 21 de agenții partenere. Prin sucursala de la Bangkok, Total Adventure Travels va asigura și incoming dinspre Thailanda pe destinația România.

Firma este deținută de patru români, dintre care trei au experiență în piața de real estate. George Andone este proprietarul unei firme de construcții din Pitești, iar Lia Mitescu și Dan Tărăcilă sunt foști brokeri imobiliari. Ultimii doi au fost parteneri ai unei agenții afiliate rețelei REMAX. Cel de-al patru-lea partener este Andrei Chiper, cu experiență în marketing, care locuiește de patru ani în Thailanda. El este cel care a vrenit cu propunerea înființării acestui tour operator și tot el manageriază operațiunile firmei din Thailanda. Potrivit lui Andone, această afacere este mai mult un hobby.

În 2009, Thailanda a fost vizitată de aproximativ 6.000 de turiști români, potrivit Autorității de Turism a Thailandei pentru regiunea Balcanilor (TAT). Pentru 2010, TAT estimează o creștere cu 20% a numărului de turiști români.

Printre competitorii agenției nou înființate se numără Imperia Travel și Eturia (ce oferă pachete personalizate inclusiv în Thailanda).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed