Au plecat cu”Moș Ajunul” prin California/VIDEO Solista Abigail Budak, mândră de colindătorii săi

0

De 25 ani în SUA, solista Abigail Budak păstrează tradițiile cu sfințenie. Artista și-a creat un colț de sat românesc în propria curte, în California, unde a întâmpinat colindătorii printre palmieri.

Pentru ineditul moment s-a pregătit cu costume populare, cozonac și preparate tradiționale. La mai mult de 10.000 de kilometri de locul unde s-a născut, Abigail Budak și soțul său fac tot posibilul să nu se îndepărteze de stilul de viață românesc. Artista locuiește în Sacramento, California, unde conduce Romanian Community Center of Sacremento, organizație ale cărei acțiuni se îndreaptă către susținerea, conservarea și perpetuarea tradițiilor și obiceiurilor românești.

Ce averi au bogații sportului românesc. Becali, Nicolae Badea ori Olăroiu sunt în Top 10

Au plecat cu ”Moș Ajunul” prin California! Solista Abigail Budak mândră de colindătorii săi

 

 Solista Abigail Budak mândră de colindătorii săi. Au plecat cu ”Moș Ajunul” prin California!

Cum marea sa pasiune nu se uită, în ciuda muncii sale de anteprenor și organizator de solista nu a uitat chitara și li se alătură cu drag importanților artiști români care se află în turnee pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

”Îmi place să fiu un „ambasador” al românilor și al României. Mă laud oricând cu țara mea de origine, cu cultura noastră atât de prețioasă, și o prezint cu atâta drag încât aș convinge pe mulți să vină să viziteze România”, spune Abigail Budak. ”Respect și iubesc America dar simt româneste, pentru ca am crescut din seva României și nu pot sa uit asta. Sunt mândră ca sunt în același timp și românca și americanca. Departe de țara mamă – duc dorul plaiului mioritic, dar mă bucur de frumusețea Californiei. Ce ține de capitolul copilăriei și adolescenței rămâne un capitol unic și frumos- și acest capitol a fost în România. Dar și capitolul vieții trăită la maturitate, cu experiențe mai grele și ușoare, dar cu multe realizări -capitolul din USA”

Cei 50.000 de euro de la X Factor Româna se duc în Italia. Nick Casciaro cucerit telespectatorii