Stațiunea din România în care te poți caza și cu 35 de lei pe noapte

Începe încă o ediție a programului „Litoralul pentru Toți”, oferind turiștilor posibilitatea de a se caza în hotelurile de la Marea Neagră la tarife începând de la 35 de lei pe noapte de persoană. Cel mai ieftin este la Eforie Nord.

Potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), prețurile sunt reduse cu până la 70% față de cele din sezonul de vârf, deoarece hotelurile de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc participă la acest program în fiecare an.

Până în prezent, peste 65 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc s-au alăturat programului.

„Continuăm acest program de succes, așteptat de români în fiecare an. Este perioada în care tarifele pe litoral sunt reduse cu până la 70% față de vârful de sezon, fiind poate singura ocazie pentru mulți turiști de a petrece câteva zile la mare.

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări. An de an, programul nostru a demonstrat că poate oferi bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc.

Misiunea noastră este să oferim posibilitatea unei vacanțe accesibile pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă cu tarife mai avantajoase.

În această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și să aducem satisfacție turiștilor noștri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

În stațiunea Eforie Nord sunt cele mai mici tarife

Până pe data de 20 iunie, conform tarifelor disponibile pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, românii au posibilitatea să își rezerve un sejur la mare începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, pentru cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord.

În stațiunea Mamaia, prețurile încep de la 100 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă, la un hotel de 3 stele, iar în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele pornesc de la 57 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă, la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachetele all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri care pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă, la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Programul „Litoralul pentru Toți” ajunge la cea de-a 44-a ediție. Anul acesta, programul are loc între 31 mai și 20 iunie, scrie Antena3 CNN.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed