Statul vinde bolizi și motociclete de milioane de euro! Lamborghini Aventador ”adjudecat” cu un milion de lei

0
59

Statul vinde bolizi și motociclete de milioane de euro! Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) are periodic, oferte online spectaculoase. Este locul unde, prin înregistrare și participare la licitații, poti cumpăra automobile de lux la prețuri de chilipir.

Vedeta ultimei licitații publice, un Lamborghini Aventador (2014, cu 56.000 kilometri la bord), confiscat de  DIICOT la un presupus proxenet din Galați, a fost achiziționat cu puțin peste un milion de lei. ANABI,  Agenția Ministerului Justiției l-a scos ”în vitrină”, din garajul instituției, cu prețul de pornire de 794.000 lei . Se va licita și Lamborgini Huracan (bolid cu prețul de achiziționare de 240.000 de euro) , și alte patru supermașini, confiscate recent de la un român rețint în Mexic pentru fraude cu ajutorul cardurilor bancare.

Preotul Constantin Necula este fan al grupului Compact B. I-a binecuvântat chiar, înaintea unui concert

Garajul ANABi este plin de bolizi și motociclete confiscate de Agentia Ministerului Justiției

Statul vinde bolizi și motociclete de milioane de euro! Vrei un Harley Davidson confiscat de la presupus traficant de droguri ori mașină sport ce a aparținut unui proxenet?

La ultima licitație s-a mai ”adjudecat” un BMW 850 din 2017 cu 160.000 lei iar, cea mai ”ieftină”, un Mercedes Benz S350. Pe lista mașinilor scumpe intrate în garajul ANABI au intrat recent opt automobile de lux ridicate de procurorii DNA de la echipa de polițiști din Suceava bănuiți că luau șpăgi pentru facilitarea obținerii de permise auto. De asemenea, 12 motociclete Harley Davidson confiscate de la la o filială a grupării controversate Hell’s Angels, motocicliști cercetați că au cumpărat motoarele cu bani obșinuți din trafic de droguri.

Lista bunurilor scose la vânzare de ANABI, și care, cu noroc, poti fi licitate la prețuri de chilipir, poate fi studiată pe site-ul instituției nu atât de popuilară precum ANAF-ul, dar cu oferte mult mai spectaculoase.

Șerban Huidu își încheie cariera de prezentator tv. ”Am demonstrat tot ce era de demonstrat”