Știi ce înălțime are Andreea Esca? Greu de crezut că măsoară..

0
131
Știi ce înălțime are Andreea Esca? Greu de crezut că măsoară..

Longevivă la pupitrul de prezentatoare a știrilor în România, Andreea Esca este cea mai cunoscută jurnalistă de la noi. După 25 de ani la Pro TV am putea spune că știm totul despre ea. Însă, vă vine ori nu să credeți, Esca este printre cele mai scunde vedete de televiziune de la noi.

Populara știristă (48 ani) are o înăIțime de 1,62 metri, dar care nu o deranjează, nu a fost niciodată complexată de acest aspect căci a mizat pe proverbul, ”esențele tari se țin în sticluțe mici”.

În plus, Esca s-a mândrit întotdeauna cu gena sa, cu formele sale de care se îngrijește constant la sala de sport, fiind împătimită după exercițiile de pilates ori mișcare în aer liber. Și nu și-a ”îmbunătățit” imaginea cu  artificii estetice, vorbim de o întreagă gamă de minioperații ”la modă”.

Ele sunt vedetele ”la înălțime”. Sunt mai înalte decât ai fi crezut

Deși este în topul ”minionelor”, Andreea Esca nu este totuși cea mai scundă vedetă, după ea fiind o întreagă galerie de dive, listă completată de Irina Rimes, Ami-Andreea Iulia Moldovan, Andreea Antonescu (”calificate” la categoria ”1,53 m”), dar și Nicole Cherry (1,55 m), Elena Gheorghe,  Andreea Mantea ( 1, 60m ) ori actrița Jojo- Cătălina Grama (1,61m).

La aceeași categorie, doar din punct de vedere al înălțimii, se găsește și Simona Gherghe (Antena 1).

”Avantajul de a avea 1.60 m este ca pot să ies cu gasca Alexiei fără să bat la ochi…. E din puţul gândirii”, s-a amuzat Andreea Esca după ce a ieșit cu fiica sa și colegele sale prin oraș.

Nou doliu în lumea artiștilor! Tânărul actor Ciprian Nemeșiu s-ar fi sinucis