Atunci când cineva te adauga în cercurile sale, tot ce poti vedea este mesajul " X is now sharing with you". Potrivit Business Insider, ar fi un avantaj foarte mare pentru Google+ sa permita utilizatorilor sa stie în care cerc au fost introdusi.
Publicat la 03.08.2009, 21:01:00
Atunci când cineva te adauga în cercurile sale, tot ce poti vedea este mesajul " X is now sharing with you". Potrivit Business Insider, ar fi un avantaj foarte mare pentru Google+ sa permita utilizatorilor sa stie în care cerc au fost introdusi.
Acest articol nu reprezintă consultanță financiară.
Newsletter zilnic money.ro
BET, curs valutar, știrea zilei — în 2 minute, înainte de 7:00.




