Atunci când instalezi aplicaţiile disponibile pe Facebook, acestea obţin, de cele mai multe ori, accesul la Wall-ul tău, la fotografii, la prieteni, etc.
Reţine că şi dacă nu le foloseşti, acestea continuă să se folosească de informaţiile tale. Pentru a evita acest lucru, urmează următorii paşi: Account - Privacy Settings - Edit Your Settings sub "Apps and Websites" ( in partea stânga de jos a ecranului). Click apoi pe Edit Settings în dreptul casuţei cu App you Use. Apasă pe "x"-ul din dreptul aplicaţiilor pe care nu le mai foloseşti, iar acestea nu vor mai putea să-ţi utilizeze datele personale.





