AcasăMoney&PeopleSurvivor România și Marele Premiu în valoare de 100.000 de euro a...

Survivor România și Marele Premiu în valoare de 100.000 de euro a fost câștigat de Dan Ursa. Pro TV este acuzat că a măsluit votingul!

Survivor România și Marele Premiu în valoare de 100.000 de euro a fost câștigat de Dan Ursa. Acesta l-a învins pe Andei Krișan în finala competiției din Republica Dominicană care a durat cinci luni de zile. Pe locul al treilea s-a clasat Carmen Grebenișan care a făcut parte din Echipa Faimoșilor.

 Ca și anul trecut, în mediul online, Pro TV este acuzat că a măsluit rezultatul televotingului, telespectatorii neprimind mesaje de confirmare a SMS-urilor trimise cu votul. Mulți dintre aceștia au răbufnit postând multe mesaje care consideră rezultatul votului unul nepotrivit.

Câștigătorul Survivor România 2023, Dan Ursa a câștigat și  premiul în valoare de 100.000 de euro pus la bătaie la acestă ediție a reality-show-ului din care nu a lipsit intriga și  scandalurile. Suma este impozabilă, în final acesta va rămâne în mână cu 84.000 de euro, la care se adaugă diurnal pe fiecare săptămână în care a rezistat în competiție.

Survivor România și Marele Premiu în valoare de 100.000 de euro a fost câștigat de Dan Ursa. Cu ce se ocupă ”Războinicul”

Dan Ursa este director zonal de vânzări la o companie ce distribuie motoare și scule electrice și a făcut parte din Echipa Războiniclor. ”Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a spus Dan Ursa sugrumat de emoție. „Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi! Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie.”, le-a mulțumit câștigătorilor fanilor pe pagina sa de socializare.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.