x


  • EUR
    4.8728
    USD
    4.0058
string(14) "moneyamppeople"

”Tanti” Tania Budi este bomba sexy de pe plaja din Constanța! La 52 de ani, arată mai bine decât tinerele de 20 ani

La 52 ani, ”puștoaica” Tania Budi arată mai bine pe plajă decât majoritatea tinerelor care au jumătate din vârstea ei. Fostul miss, actualmente prezentatoarea de televiziune a atras toate privirile pe o plajă din Constanța.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.07.2020, 16:11

Blondina cu un fizic invidiat chiar și de  ”Eve” a coborât spre plajă înbrăcată doar în  costum de baie, încât cu greu a putut fi trecută cu vederea apariția sa pe anevoiosul coborâș spre Plaja Trei Papuci, din orașul său natal.

În ciuda anilor săi, frumoasa se simte atât de bine în piele ei, încât, cum vine vara, jubilează în costume de baie, în locul unde se simte cel mai bine, pe litoral. Unul din secretele faptului că arată mereu tânără este că iubește ca o adolescentă și nu ține cont de vârstă.

La ultima sa aniversare, în luna februarie, Tania nu a ascuns faptul că este îndrăgostită de un băiat care are exact jumătate din vârsta sa. Și nu de ieri, de azi, ci au împlinit doi ani împreună.

Și gena sa, dar și misteriosul său iubit își aduce aportul ca Tania Budi să rămână aceeași seducătoare blondă ce a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe  Datorită lui, s-a apucat şi de sport şi a adoptat un alt stil de viață, pentru că înainte era o leneşă.

”Suntem împreună de peste doi ani. El m-a inspirat foarte mult, datorită lui m-am apucat de sport, eu am avut nişte ani în care am ocolit acest subiect. Moştenirea genetică are cel mai mare cuvânt de spus atunci când este vorba despre felul în care arăţi. Nu este vorba de făcut ceva, este un stil de viaţă. În fiecare dimineaţă alerg câţiva kilometri, uneori alerg alături de iubitul meu, depinde cât timp avem la dispoziţie”, susţine  Tania Budi.