AcasăMoney&PeopleTeo Trandafir, prezentatoare de weekend. Emisiunea sa a fost mutată în diminețile...

Teo Trandafir, prezentatoare de weekend. Emisiunea sa a fost mutată în diminețile de weekend

Teo Trandafir revine pe micile ecrane, dar nu în zilele în care și-a obișnuit audiența în ultimii 20 de ani.  După ce emisiunea sa a fost băgată forțat în vacanță la începutul verii, prezentatoarea revine pe sticlă cu un format surpriză, matinală.

Din toamnă, Teo Show va fi difuzată în zilele de sâmbătă și duminică, la Kanal D. Este o producție nouă față de precedentul format de conținut (difuzat până în vara anului curent în cursul săptămânii), cu informații, interviuri și personalități din diverse domenii de activitate invitate în platou, dar și doze de entertainemnt.

În luna iunie, înainte ca emisiunile să intre în tradiționala vacanță de vară, ”Teo Show”  (difuzată de luni până vineri, în intervalul  15.00-17.00) a fost scoasă din grilă. Decizia oficialilor postului ar fi avut legătură cu audiențele înregistrate de emisiune și au decis să o bage forțat în vacanță.

Teo Trandafir, prezentatoare de weekend. Emisiunea sa a fost mutată în diminețile de weekend

”Cu înțelegerea corectă a realităţii, perspectiva unică, dar şi umorul care o caracterizează, Teo va face lumină într-o serie de aspecte ale vieţii de zi cu zi, în acelasi timp intrând în casele oamenilor cu voie bună şi inspirându-i pe cei din faţa micilor ecrane să îşi trăiască viaţa frumos, în mijlocul prietenilor, familiei”, se arată într-o comunicare a postului sus amintit.

Tot din toamnă, în noua grilă Kanal D revin emisiunile consacrate: ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, ”Asta-i România!”, ”Roventura” ori ”Se strigă darul”.

Ion Ion Țiriac oferă recompensă un apartament pentru demascarea unui grup infracțional ce înșeală românii

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.