Ion Ion Țiriac oferă recompensă un apartament pentru demascarea unui grup infracțional ce înșeală românii

Ion Ion Alexandru Țiriac este foc și pară pe o campanie în mediul online care se folosește de numele său. Fiul magnatului Ion Țiriac dă o mână de ajutor poliției și încearcă să-i demaște pe cei din spatele fraudei promițând o recompensă fabuloasă, un apartament!

Cei ce se folosesc de numele și imagina sa pentru a da credibilitate dubioasei campanii, de promovare a unor cryptomonede, l-au enervat la culme pe Ion Ion și vrea să-i de pe mâna poliției.

Conform acestuia, acestă campanie mincinoasă, care s-a ”acoperit” cu o poveste impresionantă în care moștenitorul imperiului Țiriac ar fi investit 15 milioane de dolari într-o nouă platformă de tranzacționare care i-a adus mult mai mulți bani – a păcălit mulți naivi cu peste 5 milioane de euro. Escrocii au modificat chiar imagini în care Ion Țiriac apare alături de Alessandra Stoicescu, un colaj fotografic fals, dintr-o emisiune fictivă.

Ion Ion Țiriac oferă recompensă un apartament pentru demascarea unui grup infracțional

”Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea. Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Țiriac Jr pe contul său de Instagram.

Margherita, fiica lăutarilor de la Clejani, înjunghiată în stradă. Este victima bărbatului de pe trotinetă căutat de Poliție

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri