Terenurile moștenite de Anca Serea, expropiate de stat. Vedeta se plânge că despăgubirile primite sunt sub prețurile zonelor

0
70

Două din terenurile moștenite de Anca Serea în proximitatea Bucureștiului, expropiate de stat. Vedeta a pierdut o parte importantă din averea moștenită de la defunctul său soț, Filip Poplingher, din cauza noii șosele de centură.

Vedeta Prima TV a primit despăgubiri, însă consider că sunt la o valoare mult mai mica decât se vinde metrul pătrat în zonele respective. Unul din terenuri, parcelat, se afla pe raza comuniei ilfovene Vidra (4300mp) iar celălalt, de asemenea parcelat pentru a fi vândut, în Cernica, Ilfov (1600 mp). Pe ambele terenuri ce au intrat în posesia Ministerului Transporturilor, va trece viitoarea autostradă de centură a Capitalei.

”Surprize, surprize!” Andreea Marin, suprinsă de paparazzi, pe stradă, lângă J Lo. VIDEO

Anca Serea și numeroasa sa familie
Anca Serea și numeroasa sa familie

Terenurile moștenite de Anca Serea, expropiate de stat pentru construcția noii centuri a Capitalei

Soția muzicianului Adi Sînă, Anca Serea, cea care are cea mai mare familie din showbiz (6 copii), doi dintre aceștia cu Filip Poplingher, omul de afaceri ce a trecut în neființă în urmă cu 11 ani. Nu doar că a pierdut o bună parte din moștenirea de la fostul soț, dar a și ieșit în pierdere cu suma pe care a primit-o pentru respectivele terenuri, după cum afirmă.

Nici lui Adi Sînă, acualului său soț  nu-i merge prea bine. Pe lângă drama de a nu și putea face meseria, liderul trupei Akcent a fost executat silit pentru o datorie uriașă. O firmă de închirere aparatură IT l-a dat în judecată pe artist, după ce acesta nu a mai plătit o datorie pe care o avea de mai bine de doi ani.

Marele nostru campion mondial la box Leonard Doroftei este salariat în Canada. A plecat după ce a dat faliment!