AcasăMoney&PeopleTerenurile moștenite de Anca Serea, expropiate de stat. Vedeta se plânge că...

Terenurile moștenite de Anca Serea, expropiate de stat. Vedeta se plânge că despăgubirile primite sunt sub prețurile zonelor

Două din terenurile moștenite de Anca Serea în proximitatea Bucureștiului, expropiate de stat. Vedeta a pierdut o parte importantă din averea moștenită de la defunctul său soț, Filip Poplingher, din cauza noii șosele de centură.

Vedeta Prima TV a primit despăgubiri, însă consider că sunt la o valoare mult mai mica decât se vinde metrul pătrat în zonele respective. Unul din terenuri, parcelat, se afla pe raza comuniei ilfovene Vidra (4300mp) iar celălalt, de asemenea parcelat pentru a fi vândut, în Cernica, Ilfov (1600 mp). Pe ambele terenuri ce au intrat în posesia Ministerului Transporturilor, va trece viitoarea autostradă de centură a Capitalei.

”Surprize, surprize!” Andreea Marin, suprinsă de paparazzi, pe stradă, lângă J Lo. VIDEO

Anca Serea și numeroasa sa familie
Anca Serea și numeroasa sa familie

Terenurile moștenite de Anca Serea, expropiate de stat pentru construcția noii centuri a Capitalei

Soția muzicianului Adi Sînă, Anca Serea, cea care are cea mai mare familie din showbiz (6 copii), doi dintre aceștia cu Filip Poplingher, omul de afaceri ce a trecut în neființă în urmă cu 11 ani. Nu doar că a pierdut o bună parte din moștenirea de la fostul soț, dar a și ieșit în pierdere cu suma pe care a primit-o pentru respectivele terenuri, după cum afirmă.

Nici lui Adi Sînă, acualului său soț  nu-i merge prea bine. Pe lângă drama de a nu și putea face meseria, liderul trupei Akcent a fost executat silit pentru o datorie uriașă. O firmă de închirere aparatură IT l-a dat în judecată pe artist, după ce acesta nu a mai plătit o datorie pe care o avea de mai bine de doi ani.

Marele nostru campion mondial la box Leonard Doroftei este salariat în Canada. A plecat după ce a dat faliment! 

Ultimele Articole