Testul care detectează virusul SARS-CoV-2 în maxim 30 de minute, acum și în România

Medimfarm S.A. Ploiesti, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, anunță lansarea pe piața autohtonă, in calitate de distribuitor exclusiv pentru România, a testelor “Standard Q Covid-19 Ag”, primele și până în acest moment singurele teste avizate de catre Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen. Testele sunt capabile să identifice rapid proteina specifică virusului în exudatul nasofaringian al pacientului (rezultatul se obține în decurs de 15 – 30 de minute). Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, acestea sunt un instrument de încredere in diagnosticare.

 

NU vă programați concediile în această iarnă! Raed Arafat avertizează

 

Testele sunt produse de catre SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial in domeniul diagnosticării in vitro, prin inovatii tehnologice continue. Acestea respectă Directiva 98/79/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro.

 

Record de pacienți la ATI! Numărul de infectări a sărit iar de 4.000

 

Incepând de maine, 17 oct 2020 testele “Standard Q Covid-19 Ag” pot fi achiziționate de la depozitul Medimfarm – Ploiești, str.Târgoviștei nr.11, tel.0746245175, [email protected].
Informații suplimentare se pot obtine in farmaciile Medimfarm Topfarm, ale căror adrese și numere de telefon sunt disponibile pe site-ul www.medimfarm.ro/pharmacies.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed