Tom Cruise va fi primul actor care va filma pe orbită. Se antrenează la baza NASA pentru misiunea ce costă un miliard dolari!

Vedeta va ajunge în spațiu la bordul unei rachete aparținând SpaceX (Space Exploration Technologies Corporation, companie dedicată realizării de vehicule pentru transport în spațiul cosmic, fondată ca o companie pornind de la zero de către co-fondatorul companiei PayPal și Tesla, antreprenorul Elon Musk).

Filmările vor fi folosite pentru următoarele producții din populara serie cu spioni ”Misiune Imposibilă”. Tom Cruise, care a mai făcut echipă cu regizorul Doug Liman pentru succesul SF ”Edge of Tomorrow” a început antrenamentul la centrul de pregătire spațială din carul bazei NASA. Recent, Tom Cruise și-a reluat filmările pentru ”Misiune imposibilă 7”, care fuseseră intreruptă în februarie a.c. din cauza pandemiei. Mult așteptata lansare a popularului film a fost de două ori amânată. În final s-a hotărât să aib loc pe 19 noiembrie 2021.

Ultima ”misiune imposibilă” a actorului se anunță cu adevărat spectaculoasă având în vedere bugetul folosit. S-a construit o rampă de motociclete de peste 2milioane de dolari în Marea Britanie, a închiriat pentru echipa de filmare un vas pe timpul filmărilor din Norvegia (750.000 de dolari) şi a ”spart” peste un milion de dolari pe transportarea întregii echipe de filmare prin Europa pentru realizarea diferitelor scene. În plus, numai ”misiunea” Space X din care face parte și actorul, va costa în jur de un milliard dolari. În laboratoarele NASA, Tom Cruise se va antrena circa 4 luni pentru condițiile de pe orbita Terrei.

Cine este frumoasa româncă de care s-ar fi îndrăgostit Ion Țiriac la 81 de ani?

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed