AcasăMoney&PeopleTop 10 conturi TikTok în România. Cine este cea mai urmărită creatoare...

Top 10 conturi TikTok în România. Cine este cea mai urmărită creatoare de conținut video de la noi

Populara platformă cu milioane de videoclipuri scurte a devenit un adevărat fenomen. Mulți consideră că, odată cu aplicația, a luat naștere o nouă generație, ce poartă numele rețelei de socializare.
Deși e considerată nerevelantă de cei sub 30 de ani, popularitatea TikTok este imensă și în țara noastră. Ele sunt cele mai urmărite conturi din România.
De ceva vreme, vloggerița, actrița și cântăreața Andra Gogan (@andragogan) este regina conținutului video pe TikTok în România. 9,8 milioane de urmăritori are adolescenta buzoiancă care câștigă bani de la 5 ani din dublat voci pentru filme pentru copii. În vârstă de 21 de ani, Andra este una dintre cele mai influente persoane din internetul românesc. În 2009, Andra și fratele său au intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung concert live susținut de un copil (3 ore și 20 minune). Este foarte populară și pe YouTube, unde are 1,22 milioane de abonați.
Pe locul secund se află artista plastică  Dania (@ninjagirldraws) iar Cătălin Ionuț (@z.catalinionut) se află pe locul trei, pe podium. Clipurile sale au peste 71 milioane de precieri.

Prințesele șoselelor noastre! Cele mai scumpe mașini ale vedetelor noastre feminine /FOTO GALERIE

Top 10 conturi TikTok în România

  1. Marius Elisei (@mariuselisei)
  2. CLAUDISKY (@claudisky)
  3. Bibi (@bibi.official)
  4. Theo Rose (@theorose)
  5. Selly (@selly)
  6. Cristina Almășan (@cristina_almasan)
  7. Iancu Sterp (@sterpiancu)

    Celebrul R. Kelly a primit o condamnare zdrobitoare, 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual. 20 de ani a durat lungul șir de procese

 

Ultimele Articole