Top 5 vedete de la noi cu operații de zeci de mii de euro! FOTO/ Au plătit averi pentru îmbunătățiri estetice

Sunt și vedete de la noi care au pătit zeci de mii de euro pentru a retușa imperfecțiuni ori aduce ”îmbunătățiri” propriilor forme. Conform presei mondene, în capul listei celor mai ”tunate” vedete se află  Bianca Drăgușanu, cu investiții de peste 30.000 de euro în intervenții estetice.

Focoasa diva mondenă ce este în vizorul presei de mai bine de 10 ani și-a ”ajustat” posteriorul, sânii (care au înregistrat al doilea rând de implaturi, tibiile, și-a cosmetizat nasul, alungit forma ochilor, și-a fațetat dantura și multe alte intervenții, toate pe bani serioși. Bianca Drăgușanu a investit în aspectul său pe care l-a corectat cu 30 de operații, câte are până acum. „Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu”, spunea diva într-un interviu.* Pe locul second se află Cristina Spătar, cu intervenții la nas (rinoplastie), lifting facial, acid hialuronic în buze, bărbie și frunte, ridicat sprâncene, liposubție abdominală, ajustarea posteriorului și implat mamar.

Daniela-crudu-campioana-operațiilor-estetice
Daniela Crudu, campiona operațiilor estetice

 

Raluca Bădulescu divorțează după 13 ani! ”Sunt lucruri într-o căsnicie care pot fi mult mai grave decât infidelitatea”

Top 5 vedete de la noi cu operații de zeci de mii de euro. Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu și Cristina Spătar sunt pe podium

Daniela Crudu (foto) este și ea pe podium cu o serie întreagă de operații costisitoare: rinoplastie, lifting facial, fațete dinți, implant mamar, liposucție abdominală și acid hialuronic în buze* Fosta asistentă a lui Daniel Capatos, Loredana Chivu nu a ascuns niciodată ca a investit în multe operații estetice, ba chiar s-a ales cu posteriorul distrus din cauza unei operații nereușite. Drept pentru care a acționat în judecată respectiva clinică cerând și 300.000 de euro daune pentru posteriorul ”avariat”. Loredana Chivu se luptă pentru aceeași poziție cu Brigitte Sfăt, fosta Năstase, de asemenea, dependentă de operațiile estetice * Fiica celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita a început să se opereze de la 19 ani. În prezent a împlinit 30 de ani și se poate lăuda la rândul său cu o lungă listă de operații estetice (implat mamar, liftiong dacial, acid hialuronic și rinoplastie).

Loredana Chivu s-a ales cu posteriorul distrus în urma unei intervenții nereușite

Finala Survivor România 2022. Cine a câștigat cei 100.000 de euro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed