Topul celor mai scumpe nunți din showbiz-ul românesc! Petrecerile luxoase care au rămas în istorie /FOTO EXCLUSIV!

Showbiz-ul autohton continuă să mustească de nunți însă doar câteva petreceri au rămas în istorie. Într-un top 5 al celor mai spectaculoase nunți din grădina artistică, primele trei au fost din lumea manelelor și muzicii de petrecere, de la care vă prezentăm imagini exclusive.

Money.ro vă prezintă clasamentul celor mai luxoase nunți din istoria recentă a showbiz-ul românesc. Nunta lui Cătălin Măruță și a Andrei este la finalul clasamentului, primele trei locuri fiind o competiție a greilor manelelor și muzicii de petrecere: Florian Salam, Dan Bursuc și Adrian Minune. Muzicanți ce au animant chefurile românilor în ultimii 30 de ani, aceștia s-au întrecut în nunți fastuoase și excentrice, petreceri pe măsura numelor lor.

Florin Salam, nuntă în Antalya, cu chartere închiriate, de 500.000 de euro

Prima nuntă din viața manelistului (septembrie, 2007) a avut loc în urmă cu 15 ani, perioada în care popularitatea sa era la cote maxime. Mirele și-a transportat invitații cu două aeronave închiriate, departe de ochii curioșilor, în Antalya. Unde a rezervat o parte din cel mai luxos hotel din zonă a acea vreme, unul de 5 stele. A fost prima nuntă a unui vedete de la noi organizată în afara granițelor. La nuntă au participat circa 300 de persoane au cântat: Marcel Pavel, Flavius Teodosiu (Germania), o trupă de jazz din Olanda și un grup de percuționiști turci.

Dan Bursuc, nuntă de 500.000 euro. A fost cea mai scumpă nuntă ce a avut loc în București

Cunoscut ca organizator al unor fastuoase evenimente private, la propria nuntă, Dan Bursuc a trasat noi standarde ale petrecerilor de nuntă. Aproape 1000 de persoane alese pe sprânceană au participat la nunta ce a mustit de rafinament şi lux. Chef care, contrar zonei de exprimare muzicală a mirelui, a fost unul pe rimuri de cafe concert și pop music.

Inventatorul de manelişti a închiriat cel mai scump club din București, legendarul Bamboo, unde au cântat mai toate vedetele muzicii ușoare: Monica Anghel, Luminita Anghel, Nico, Marcel Pavel, Paula Seling, acompaniați de orchestra condusă de jazzman-ul Petrica Andrei.  Decorurile au fost realizate de Cătălin Botezatu, iar nunta s-a desfășurat în trei etape, tot în atâtea locuri ale clubului gigant.

Topul celor mai scumpe nunți din showbiz-ul românesc! Adrian Minune, nuntă de 300.000 euro la palatul lui Ceaușescu

Și Adrian Minune a intrat în top cu o nuntă de legendă ce a avut loc tot în 2007. Având în vedere problemele multor participanți, petrecerea, ce a avut loc la reședința de vară a cuplului Ceaușescu de la Snagov, a fost una extrem de bine păzită. Au cântat întreaga noapte grupul Mandinga şi Pepe iar maestru de ceremonie a fost Octavian Ursulescu.

Andra și Cătălin Măruță au petrecut pe insula din Târgu-Jiu, orașul de unde este originar prezentatorul Pro TV

Cătălin Măruță și Andra, nuntă exclusivistă pe insulă!

750 de invitați, un hotel închiriat și o insula transformată într-un loc de petrecut, aidoma marilor petreceri hollywoodiene. Cam așa s-a caracterizat petrecerea de nuntă a popularilor Andra și Cătălin Măruță ce a avut loc în 2008, pe insula din Târgu Jiu.

Lui Pepe și Ralucăi Pastramă le-a cântat la nuntă celebrul Francesco Napoli

Andra şi Măruţă le-au fost naşi, iar la nunta, ce a avut loc la un complex din nordul Capitalei, au participat foarte multe vedete. Printre ele, Connect-R, Anda Adam, Florin Ristei, Aurelian Temişan şi Marcel Pavel. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed