Transformarea spectaculoasă a spațiului de lucru  

0

Pentru o dispoziție veselă și o muncă productivă, este suficient doar să transformi spațiul de lucru de acasă. Dacă te gândești la design și abordezi cu creativitate dezvoltarea interiorului, vei putea crea locul perfect pentru muncă. În zona de lucru, este mai bine să eviți culorile luminoase și tranzițiile contrastante, iar pereții gri nu sunt cea mai bună opțiune. 

Nuanțele favorabile concentrării atenției, sunt cele lăptoase, nisipoase, bej. Ca decor, poți folosi pete de culoare – accesorii, plante în ghivece. Pentru o zonă de relaxare, poți opta pentru un verde moale liniștitor și un violet deschis atent.

Puritatea și strălucirea culorilor, claritatea liniilor și abundența luminii, sunt cele care îi salvează pe suedezi de o iarnă lungă și gri. Acesta este un stil elegant și neutru pentru interioare ușor transformabile. Estetica Foggy Albion este originalitatea nobilă, gustul delicat și un număr mare de detalii echilibrate. Aici ai nevoie de culori discrete, lemn natural și textile, tapet într-o nuanță de roșu atenuat, imprimeuri florale, modele heraldice. 

Pentru stilul modern al biroului, ai nevoie de o combinație de tendințe la modă: hi-tech, loft, industrial, minimalism și scandinav. Principalul lucru este de a menține armonia, de a menține simplitatea și puritatea formelor, de a menține funcționalitatea și consistența în fiecare element al interiorului.

Un spațiu de lucru într-un apartament mic poate fi o provocare, mai ales când vine vorba de design și organizare. Cu toate acestea, cu idei creative și soluții inteligente, chiar și în cel mai mic apartament, poți crea un spațiu de lucru confortabil și funcțional. Când vine vorba de designul unui apartament mic, utilizarea spațiului vertical este cheia. În plus, achiziționarea de gresie și faianță București sau din oricare alt oraș este un alt pas care trebuie făcut cu maximă responsabilitate.

Idei creative de design interior care te vor fascina

Căldură și confort acasă, calm și liniște, acesta este stilul Provence. Culorile sale par să se fi estompat la soare, suprafețele sunt ușor uzate, rugozitatea tencuielii echilibrează moliciunea textilelor, iar nuanțele de lavandă arată atât de vii și naturale, încât parcă poți prinde aroma câmpurilor încălzite de soare. 

Se pare că toate acestea nu sunt prea potrivite pentru o cameră de lucru, dar pentru un atelier de creație este cel mai potrivit. Simplitatea, concizia și rigoarea cu luxul și eleganța, arată interiorul într-un stil clasic. Latina classicus se traduce prin „exemplar” și aceasta este o descriere exhaustivă. Dacă îți place simetria, calmul și noblețea – aceasta este alegerea ta.

Clasicul este un atribut al solidității: suprafețe îmbătrânite, decorațiuni cu stuc, perdele grele, piatră naturală, elemente din bronz, alegând cele mai calme și calde nuanțe pentru a echilibra tot acest lux. Neoclasicismul este mai moale și mai ușor decât stilul tradițional. Acest stil împrumută ceva din clasic și modern, și ceva ce ia direct din antichitate. 

Regulile principale sunt echilibrul și armonia detaliilor, monocrom în nuanțe și fluxul unui spațiu în altul. Biroul în stil Loft este un copil al urbanismului, ales de persoane creative, practice și iubitoare de libertate. Loft-ul este un aspect deschis, elemente industriale, texturi brute, antichitate în imediata apropiere a high-tech și funcționalitate maximă.

Soluții pentru spații mici și funcționale

Folosește rafturi înalte, plante suspendate și rafturi plutitoare pentru a utiliza peretele. Acest lucru nu numai că va crea spațiu suplimentar de depozitare, dar va atrage și privirea în sus, făcând interiorul să pară mai mare. Alege mobilier care servește mai multor scopuri, cum ar fi o canapea extensibilă sau un pouf cu spațiu de depozitare ascuns. Acest lucru va ajuta la maximizarea funcționalității interiorului fără a sacrifica stilul. 

Oglinzile și iluminatul pot fi folosite pentru a crea iluzia de un interior mai mare. Agață o oglindă mare pe perete pentru a reflecta lumina și a crea profunzime și utilizează mai multe surse de lumină pentru a crea mai multă lumină. Alege o schemă de culori deschisă și strălucitoare, cum ar fi alb sau pasteluri. Acest lucru va face spațiul deschis și aerisit, iar lumina naturală va crea o atmosferă mai luminoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.