AcasăMoney&PeopleTudor Giurgiu a dus-o pe Andreea Vasile la altar. Actrița a mai...

Tudor Giurgiu a dus-o pe Andreea Vasile la altar. Actrița a mai fost logodită cu Mihai Bendeac

Tudor Giurgiu a dus-o la altar pe Andreea Vasile, nimeni alta decât fosta logodnică a lui Mihai Bendeac.

Cei doi, care și-au oficializat relația și în fața ofițerului de stare civilă, s-au cununat religios ieri, la eveniment fiind prezenți mai mulți priteni ai regizorului, printre care și actrița Elvira Deatcu.

Andreea Vasile (38 de ani) a devenit cunoscută datorită primului reality show găzduit de o televiziune în România, Big Brother. A jucat în multe producții de televiziune și lungmetrajele, amintim: serialul ”Umbre”, ”De ce nu?”, ”Banii”, ”Fixeur” ori ”Apostolul Bologa”, dar alături de Mihai Bendeac, cel ce i-a fost logodnic. Relația lor s-a încheiat cu mulți ani. Tudor și actuala doamnă Giurgiu au împreună un băiețel.

Tudor Giurgiu a dus-o pe Andreea Vasile la altar

Tudor Giurgiu a dus-o pe actrița Andreea Vasile la altar

”Nu m-am hotărât să devin mamă, cred că e o chestiune care se naște natural, atunci când întâlnești un om pe care-l iubești și alături de care îți dorești să-ți petreci tot restul vieții. Cel puțin la mine lucrurile s-au întâmplat așa. În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind și pe care îl idolatrizam, pentru că mi se pare și în continuare că e cel mai bun, mișto, fain, deștept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aș dori un copil, iar asta s-a întâmplat”, a povestit Andreea

Fostul director general al Televiziunii Publice dar și al festivalului TIFF, Giurgiu (50 de ani)  a mai fost căsătorit cu regizoarea și producătoarea  de film documentar de film Oana Bujgoi, iar împreună au un fiu, Ștefan.

Dana Rogoz a devenit salariată la 8 anișori! ”Semnam statele de plată cu numele Abramburica”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.