AcasăMoney&PeopleTVR nu anunță dacă va mai transmite Concertul de Anul Nou de...

TVR nu anunță dacă va mai transmite Concertul de Anul Nou de la Viena. Mulți români au cerut să nu mai fie difuzat spectacolul muzicienilor austrieci!

Ca niciodată, cel mai popular concert de Anul Nou, cel al Orchestrei Filarmonice din Viena, devenit ”tradițional” în programelele Televiziunii Publice, nu se știe dacă va fi ori nu difuzat.

TVR anunță în programul său  de pe 1 ianuarie că va include un concert de An Nou (1 ianuarie, de la 12.15 minute), însă nu dă detalii că ar fi vorba despre cel mai mediatizat concert simfonic din toate timpurile, cel al orchestrei vieneze, ori oricare alt concert simfonic.

Difuzat în direct, în aproape 100 de țări de pe mapamond, â mulți români și-au exprimat în mediul online dezaprobarea de a mai vedea spectacolul muzicienilor austrieci ca urmare a blocajului formulat de țara lor împotriva aderării României la Spațiul Shengen.

Programul TVR pentru 1 ianuarie, ziua în care, an de an, românii au vizionat Concertul de Anul Nou

TVR nu anunță oficial dacă va mai transmite Concertul de Anul Nou de la Viena. Mulți români cer să nu mai fie difuzat spectacolul austriac!

”Mulți cer ca TVR să nu-l mai difuzeze anul ăsta.  Am acasă colecția de programe tv de dinainte de ’89 și am căutat ziua de 4 Ianuarie 1981.  La ora 11,45 : “Concertul de anul nou de la Viena”.

Johann Strauss n-are nicio vină că niște politiceni din țara lui ne-au faultat”, și-a expus Dan Negru punctul său de vedere vizavi de dorința multor români de a nu mai vedea la televiziunea publică popularul spectacol difuzat an de an din Sala Mare (cunoscută drept Sala de Aur ) de la Musikvarein, clădirea Filarmonicii din Viena.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.