Umberto Tozzi nu mai vine la București în 2023! Marele artist a fost operat de urgență /VIDEO!

Concertul pe care legendarul artist italian Umberto Tozzi urma să-l susțină la Sala Palatului, pe 6 octombrie, s-a reprogramat pentru anul viitor.

Marele chitarist și compozitor ce a lansat mari succese precum ”Gloria”, ”Tu” ori ”Te amo” (pe care a împrumutat-o și Toto Cutugno), vândute în peste 70 de milioane de exemplare, a suferit un accident neprevăzut, și-a rupt glezna pe scenă și a ajuns la bisturiu.

Toate concerte din turneul ”Gloria Forever 2023” au fost mutate pentru 2024. Inclusiv cel care urma să aibă loc la București are o nouă dată, 24 mai 2024. Organizatorii precizează că biletele achiziționate nu trebuiesc preschimbate și își păstrează valabilitatea. VIDEO

Umberto Tozzi nu mai vine la București în 2023! ” Umberto Tozzi este forţat să îşi suspende o parte dintre concertele din cadrul turneului mondial ‘Gloria Forever’ 2023, din cauza unei accidentări severe care a necesitat o intervenţie chirugicală la glezna piciorului stâng. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, în timpul unui concert, iar recuperarea fizică va necesita o perioadă de timp de câteva luni, conform unui mesaj video publicat pe contul său oficial de Instagram, realizat în timp ce se afla internat în spital”, transmit organizatorii evenimentului.

Puțini sunt cei ce știu ca melodiile compozitorului Umberto Tozzi (71 de ani) se află pe celebre coloane sonore precum: „The Wolf of Wall Street”, „NARCOS”, „La Casa del Papel”, „Gloria”, „Spider Man” sau  serialul animat „SouthPark”. Luciano Pavarotti, Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Laura Pausini sau Ricky Martin sunt mari vedete cu care iconicul artist Italian a colaborat pe linie concertistică și în studioul de înregistrări.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed