Un primar PSD, OMAGIU de ziua de naștere a lui CEAUȘESCU: „Ţara de azi mai este doar umbra ţării pe care aţi lăsat-o“

 

Robert Ionuţ Păiuşi, primarul PSD al comunei Stejari, din judeţul Gorj, i-a adus un omagiu fostului dictator Nicolae Ceauşescu de ziua de naştere a acestuia.

 

 

Se impun noi restricții? Lucian Bode a spus ce se va întâmpla

 

 

Primarul a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulţumesc pentru ţara pe care aţi construit-o şi pentru puterea economică pe care ne-aţi lăsat-o. Păcat că proştii de după dumneavoastră, ne-au vândut miei de Paşte, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile uşoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Ţara de azi mai este doar umbra ţării pe care aţi lăsat-o… Nu ştiu dacă ultimele cuvinte ale tovarăşului se vor adeveri: «Istoria mă va răzbuna ! » deoarece nu mai avem, şcoală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpiţa şi Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducătorii care să îşi iubească ţara, poporul, acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de ţară iar majoritatea din ei sunt habarnişti ai Istoriei Române…!!!“,  este mesajul transmis de Robert Păiuşi.

 

Un ”tsunami” ar putea lovi România. Un medic a spus cum ar putea evolua pandemia

 

 

 

Primarul din Stejari s-a născut în anul 1986 şi avea doar trei ani atunci când a căzut regimul comunist. Acesta a mărturisit că a aflat mai multe despre Nicolae Ceauşescu şi „epoca de aur“ din povestirile părinţilor şi bunicilor. Robert Păiuşi a mers de mai multe ori la mormântul lui Nicolae Ceauşescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed