Un USR-ist dă totul în vileag. Ce s-a discutat la negoicerile pentru Executiv. Unde s-au împotmolit

„Facem guvern împreună cu PNL, nu în jurul PNL, că PNL nu e pom de Crăciun şi nici noi nu suntem pe post de globuri. Noi am primit mandat de la oameni pentru a guverna într-o majoritate de centru dreapta reformatoare, nu pentru a face figuraţie pe lângă Ludovic Orban. Și vom respecta acest mandat. Din păcate, PNL a venit la discuţii şi a zis aşa: noi avem deja premierul şi preşedintele Camerei Deputaţilor, hai să înceapă negocierea! Cu o astfel de atitudine la adresa celor care ar trebui să-ţi fie parteneri nu îţi găseşti aliaţi pentru o majoritate. Votul din 6 decembrie obliga partidele de centru dreapta la parteneriat, mai ales în condiţiile unui PSD încă puternic. Acesta este mandatul dat de votanţii dreptei. Dacă voiau guvernare PNL cu sateliţi care să facă figuraţie, votau covârşitor PNL. Însă aproape jumătate dintre ei au votat USR PLUS şi UDMR”, a scris Tudor Pop, pe Facebook.

 

SCANDAL pe căldura CAPITALEI! NICUȘOR DAN și GABRIELA FIREA își împart invective

 

„PNL vrea poziţiile cheie în Executiv şi Legislativ, pentru a controla şi guvernul şi majoritatea parlamentară, iar celelalte partide doar să-i asigure majoritatea”, a mai completat acesta.

 

SIMION, ordin pentru membrii AUR: ”Închideți televizoarele!” Dar el s-a dus la Antena 3

 

„A luat 25% la alegeri şi are pretenţii de partid cu 45%. Nu vom accepta ca PNL să aibă toate poziţiile de decizie, iar noi doar să executăm”, a adăugat Pop

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed