Unde-i lege, e tocmeală? Jandarm de la Brigada Specială, prins cu droguri în rucsac

Un jandarm de la Brigada Specială a fost prins cu droguri în rucsac, la nicio lună după ce o fostă purtătoare de cuvânt a instituției a fost prinsă cu cocaină în geantă. Tânărul a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, într-o localitate din Cluj.

Tânărul le-a spus polițiștilor că rucsacul nu îi aparține, ci este al unui prieten.

Potrivit primelor informații, bărbatul lucrează la Brigada Specială a Jandarmeriei din anul 2022, dar s-ar ocupa și cu vânzarea de droguri.

Surse din anchetă au dezvăluit faptul că tatăl jandarmului este fost polițist.

”În data de 3 decembrie, în jurul orei 22.00, un jandarm aflat în concediu de odihnă, în judeţul Cluj, a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliţie, care efectua un control de rutină. Acesta a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma unui control al maşinii, realizat de echipajul de poliție, într-un rucsac ce se afla în autovehiculul jandarmului, au fost găsite substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.

În acest context, jandarmul a afirmat că rucsacul nu îi aparține și a solicitat din proprie inițiativă transportul la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Menționăm faptul că după finalizarea testelor biologice și în funcție de rezultatul acestora se vor dispune măsuri în consecință, conform prevederilor legale.

În acest caz, conform procedurilor, s-a dispus începerea urmăririi cercetării disciplinare prealabile”, a transmis Ana Maria Burchi, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Române.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed