x


  • EUR
    4.8747
    USD
    4.0073
string(7) "politic"

USR întreabă: V-ați lăsa copilul să se căsătorească cu un liberal sau un pesedist?

USR-PLUS face un sondaj intern în care le cere membrilor alianței să răspundă la chestionar până duminică, înainte de alegeri. Membrii sunt întrebați, printre altele, despre cum s-ar simți dacă fiul/fiica s-ar căsători cu un liberal sau pesedist. Scopul întrebării rămâne o enigmă...

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.12.2020, 16:50

„Alegerile se apropie, însă la USR-PLUS facem mai mult decât să ne pregătim de alegeri. Ne pregătim și pentru ce urmează. Mai ales într-o perioadă atât de complicată precum cea de acum. În acest sens, am pornit un parteneriat cu doi cercetători în științe politice pentru o cercetare extinsă despre opiniile celor mai importanți oameni ai USR-PLUS, voi. Cercetarea este utilă atât pentru noi ca mișcare politică, cât și pentru cercetarea academică în sociologie politică.

Studiul se va desfășura în mai multe etape. Vă vom trimite trei chestionare de completat, în diverse momente. Toate chestionarele sunt scurte și se pot parcurge în 8 până la 12 minute. Ce este important este să participați la cercetare cât mai curând posibil, pentru că nu vom putea primi răspunsuri decât pentru un interval de câteva zile. În primă instanță, doar de astăzi până înainte de alegerile de duminică.

Cercetarea este complet anonimă și în acord cu cele mai înalte standarde etice și de confidențialitate. Nu vă vom cere date cu care puteți fi identificați personal și nu avem nevoie de astfel de date. În schimb, avem nevoie de un cod simplu și pe care îl puteți ține minte ușor, pentru a putea lega răspunsurile între ele, așa că vă vom cere ultimele câteva cifre din numărul de telefon pentru colectarea de date. După colectarea datelor și înainte de orice analiză, codul va fi șters și răspunsurile voastre nu vor avea niciun element de identificare”, este mail-ul trimis de USR-PLUS membrilor săi.

 

 

Printre altele, membrii sunt întrebați cum s-ar simți dacă fiul/fiica lor s-ar căsători cu un PNL-ist sau PSD-ist: