Vă mai amintiți de Big Brother? Soso, câștigătorul primul reality show din România, e medic-șef în Germania

Vă mai amintiți de Big Brother, primul reality show din România? La 18 ani de la emisiunea fenomen, ce a înregistrat audiențe record, îl regăsim pe câștigătorul primei ediții, Sorin Fișteag, medic-șef la un spital din Germania.

Soso, așa cum l-a știut o țară întreagă, și care, atunci când s-a înscris în aventura Big Brother România, avea 22 de ani și era student la medicină, în prezent este coordonatorul serviciului de urgență la spitalul din Moers, Renanina de Nord.

Faima dobândită de Soso la Big Brother (show prezentat de Andreea Raicu șli Virgil Ianțu) nu i-a folosit, mai degrabă premiul cel mare, 50.000 de dolari. „Pe atunci, banii ăştia însemnau mult. Mi-am achiziţionat un apartament, iar maşină le-am luat doar mamei şi fratelui meu, căci eu nu conduceam pe atunci. De restul banilor, am trăit câţiva ani buni şi am călătorit mult”, spunea în urmă cu ceva timp Soso, care a împlinit 40 de ani.

Patrick, fiul cel mare al lui Borcea, responsabil de o investiție de 20 milioane euro la malul mării

Vă mai amintiți de Big Brother? Soso, câștigătorul primul reality show din România, e medic-sef în Germania

Astăzi, Soso, doctorul de medicină internă Sorin Fișteag, încă învață (urmează un al doilea rezidențiat în pneumologie) muncește mult dar, în timpul liber îi place să călătorească. ”Nu am călătorit suficient cât mi-aş fi dorit să călătoresc şi cât voi mai călători în continuare. Sunt fan al artei. Sunt fan al statuilor din mijlocul intersecţiei. Sunt fan al expoziţiilor care vin o singură dată într-o viaţă în oraşul tău şi apuci să vezi nişte tablouri, nişte scuplturi, pentru care altfel ar trebui să traversezi jumătate de planetă ca să le vezi. Sunt fan al artei contemporane. Sunt fan al muzicii bune”, spune Soso.

Laurențiu Duță și-a deschis propriul hotel, în Mamaia Nord. Este compozitorul pop cel mai bine remunerat din ultimii 20 de ani 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed