AcasăActualitateValeriu Gheorghiță a mărturisit dacă ar recomanda vaccinarea cu serul AstraZeneca unor...

Valeriu Gheorghiță a mărturisit dacă ar recomanda vaccinarea cu serul AstraZeneca unor apropiați

„Suntem cu toții conștienți de importanța acestui moment și de îngrijorarea generată în rândul celor care s-au vaccinat cu serul AstraZeneca. Pot să vă spun că înțeleg perfect această preocupare, empatizez cu totul și suntem la fel de preocupați să lămurim cât mai rapid și cât mai bine toate aceste aspecte.

 

 

Ortodocşii şi catolicii ar putea sărbătorii Paștele la aceeași dată an de an. Sunt discuții despre asta

 

 

După ce s-au efectuat evaluările de calitate pe cele 2 loturi n-au fost găsite devieri de la condițiile standard la care aceste loturi ar trebui să se regăsească. Nu se poate face o legătură de vaccin și acele evenimente nefericite”, a precizat Valeriu Gheorghiță, la Realitatea Plus.

 

 

Mai multe persoane au fost injectate cu seringi goale. Ele trebuiau să se vaccineze cu Johnson & Johnson

 

 

Întrebat dacă ar recomanda unor apropiați sau unor persoane din familie să se vaccineze cu AstraZeneca sau să mai aștepte o vreme până se clarifică lucrurile, șeful campaniei de vaccinare a declarat:

„Eu pot să vă spun că în această perioadă am avut suficiente solicitări de a-mi exprima opinia față de prieteni cunoștințe, care erau programați sau doreau să se programeze și i-am încurajat să se vaccineze. Ca medic, mă informez întotdeauna din surse valide, din surse verificate din punct de vedere științific, aceste decizii sunt cât se poate de clare în momentul de față. Trebuie să continuăm vaccinarea, are beneficii indicutabile. Da, recomandarea noastră la acest moment, în baza recomandării OMS este să continuăm vaccinarea”.

 

Ultimele Articole