”Văru’ Săndel”s-a mutat la țară! Regula casei: Vizitatorii lasă telefonul într-o cutie, la intrare

Cunoscut întregii țări prin pitorescul personaj Văru’ Săndel, actorul (în vârstă de 46 ani) preferă să facă naveta, alături de Maria, soția sa și cei doi copii ai lor, Iulia și Andrei Alexandru, până în satul Plătărești, Județul Călărași, situat la circa 30 de kilometri de oraș. Loc liniștit, unde simte din plin siguranță și independență, unde actorul și-a ridicat o frumoasă casă.

”Sunt de la țară, acolo m-am născut. Sunt originar din satul Lozna, Jud.  Sălaj, un loc magic iar aici, acasă, la noua mea casă, la  Plătărești, departe de zarva Bucureștiului, am reușit să refac și să simt confortul pe care îl simțeam în copilărie, la țară”, ne spune încântat actorul școlit de George Ivașcu și regretatul Emil Hosu.

Ultima dorință a regretatei artiste Draga Olteanu-Matei!

”La Plătărești avem tot ce ne trebuie să mă simt fericit. Mâncăm ce se produce în sat și recent mi-am făcut și pălinca mea”, adaugă artistul care a promovat examenul la UNATC (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie), în 1995.

Cum fiecare casă are regulile sale, la intrarea în generoasa curte a familie actorului se află o cutie în care fiecare invitat îi este recomandat să se descotorosească de telefonul mobil, loc pe care scrie cu mult umor ”când ajungi la Plătărești se lungește timpul ”ca pisica la căldură”.

”E un experiment care mă face de evitat printre câțiva prieteni, dependenți de telefon, dar majoritatea celor  ce-mi trec pragul, s-au conformat. Și chiar s-au simțit mai bine”, ne-a declarat protagonistul peliculei de succes ”Pup-o, mă!”

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară! De astăzi, prezentatorul iUmor are și fetiță

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed