AcasăMoney&PeopleEle sunt vedetele noastre ce vând tricouri personalizate de zeci de mii...

Ele sunt vedetele noastre ce vând tricouri personalizate de zeci de mii de euro

Sunt vedete a căror notorietate și mesaje se vând bine pe tricouri, hanorace și șepci. Cum muzica vândută pe suport este o afacere ce a apus nivel global, mulți artiștii noștri au indentificat o variantă potrivită să-și sporească veniturile financiare. Își  îmbracă fanii.

Una dintre cele mai puternice divizii de merchandise comercial al unei trupe românești este cea a formației Paraziții. Este vorba de 20CM Records, cu mesajele căreia se identifică zeci de mii de români. Numele trupeților – Chello, Omblandon, titulatura, dar și coperțile albumelor Paraziții se vând foarte bine.

Și Carla’s Dreams au găsit o oportunitate în a transforma denumirea într-un business de tricouri. Basarabenii au vândut zeci de mii de obiecte vestimentare, în special tricouri și hanorace personalizate.

Vica Blochina afișează o viață luxoasă dar are datorii la întreținere de peste 7000 lei. Vecinii cer executarea silită

Vedetele noastre ce vând tricouri personalizate de zeci de mii de euro

Vedetele noastre ce vând tricouri personalizate de zeci de mii de euro

Și hip-hoperul Deliric a reușit să crească, pe lângă trupa sa, un brand vestimentar ce a cunoscut succesul odată cu CTC, propriul grup. Porc, brandul său, s-a dezolvat enorm și comercializează zeci de accesorii și haine personalizate (tricouri, șepci, hanorace, genți etc) *Și tricourile comercializate sub brandul trupei rock Coma se bucură de mare succes *5GANG, gașca născută pe YouTube de vloggerul Selly a reușlit să vândă în doi ani un număr mare de tricouri ori ghiozdane

Tot un brand de mare succes, însă în rândul celor mici, este Gașca Zurli, cel mai popular grup independent pentru copii din România. În ultimii cinci ani magazinul găștii a vândut jucării, puzzle-uri, cărți, șosete, rochițe, ghiozdane și multe altele în valoare de zeci de mii de euro.

 

Gala Oscar 2022. Ce filme sunt favorite! LISTA peliculelor nominalizate

 

Ultimele Articole