Ele sunt vedetele străine care au ales să trăiască în România /Exclusiv

0
90

Câteva vedete venite din lumea bună a biz-ului au dat dovadă de un curaj enorm, acela de a încerca pe propria piele viața de român. Ele sunt vedetele străine care au ales să trăiască în România. Câteva vor ”buletin de București”.

Starul anilor ’90, Haddaway s-a obișnuit cu viața Bucureștiului. Cântărețul  german cu origini din din Trinidad Tobago se iubește cu o româncă și locuiește o bună parte din an și la București. ”Iubesc România. Mă simt bine aici pentru că pot merge pe stradă și nimeni nu mă recunoaște. Vin aici și pentru festivalurile retro”, a dezvăluit artistul care are și o afacere aici.

Puțini știu, Ronnie Romero, solistul legendarei formații Rainbow, locuiește de anul trecut în centrul Bucureștiului. Artistul a venit după logodnica sa, româncă, cea care l-a făcut pe faimosul solist să se îndrăgosteasc de țara noastră. Născut în Chile, stabilit de ani buni în Spania și frontman al uneia dintre cele mai populare și respectabile formații rock la nivel mondial -este vorba de Rainbow-, Ronnie a cunoscut-o cu viitoarea sa soție, frumoasa Corina Minda în Italia.

Brad Vee (Boney M), Haddaway si Admiral C4C

Vedetele străine care au ales să trăiască în România. Americanul Brad Vee (ex-Boney M) a fost și operat pe inimă la București. Fost membru a unei dintre cele mai longevive și celebre trupe pop de pe mapamond,  Brad Vee Johnson  a locuit Cluj ani buni, apoi s-a mutat la București.

În urmă cu șase ani,  succesul său, ”Troop the Boom” se auzea toate discotecile din Europa. Admiral C4C a venit pentru prima oară în țara noastră pentru un concert, s-a îndrăgostit și a rămas aici. Mai precis la Cluj-Napoca unde s-a căsătorit cu Ana Maria, cea cu care are și un frumos băiat, Zion. Viața în Ardeal îi este benefică artistului care a început să învețe limba română direct cu accent caracteristic zonei.

La mulți ani, Loredana Groza! Diva pop împlinește astăzi 51 de ani și încă adoră să pozeze provocator 

Gerard Depardieu a locuit câțiva ani pe Blvd. Kiseleff

Etalon al cinematografiei franceze, Gerard Depardieu a ajuns în România în 2004 pentru a turna un serial de televiziune și aici a rămas câțiva ani. Între timp s-a mutat în Rusia și s-a rebotezat ortodox.

Brad Vee (Boney M), Haddaway si ardeleanul  Admiral C4C

Mama superstarului Ethan Hawke locuiește de 20 de ani în România

Leslie, mama lui Ethan Hawke  locuiește de 20  ani în România. Timp în care s-a implicat direct în combaterea sărăciei din comunitățile rurale din România și pentru susținerea copiilor din familii dezavantajate. Organizează de ani buni în țara noastră campanii caritabile. Mama celebrului star al Hollywood-ului a petrecut cinci ani la Bacău, ca voluntar al Corpului Păcii. Ele sunt vedetele străine care au ales să trăiască în România.

Fostul jucător al naționalei, George Țucudean înscrie din nou, dar în afaceri! A investit 10 milioane de euro într-o potgorie