AcasăMoney&PeopleVica Blochina a împlinit 45 de ani! La petrecerea sa s-a simțit...

Vica Blochina a împlinit 45 de ani! La petrecerea sa s-a simțit ca o vedetă de la Hollywood

Pentru fosta balerina devenită cunoscută după amantlâcul cu Victor Pițurcă, vârsta sa nu reprezintă decât simple cifre. Căci, după cum lesne se vede, aspectul său este al unei frumoase femei, însă una cu 20 de ani mai puțin decât a împlinit Vica.

Ba chiar fosta participantă de la ”Ferma vedetelor” (Pro Tv) a râs copios la propria-i petrecere (găzduită de un cochet club în aer liber din Snagov, petrecere de la care vă prezentăm IMAGINI EXCLUSIVE) când cineva i-a calculat greșit vârsta, făcând-o cu un an mai tânără. Semn că, față de alte vedete care dau dovadă de caraghioșenie când își declară anii, Vica își asumă cu mândrie vârsta sa.

Pe numele său Victoria Blochina, Vica a avut alături buni prieteni precum Mihai Mitoșeru, Oana Roman și Marius Elisei, Diana Bianca Lucan, aspectuoasa Laurette, artistul fotograf Ștefan Ovidiu și Cristina Cioran, fosta prezentatoare a emisiunii ”Acces Direct”.

Invitații au rămas uimiți de ținuta cu care și-a făcut apariția sărbătorita, elegantă dar și provocatoare, căci, așa cum a obișnuit, Vica își sărbătorește frumusețea indiferent de vârstă. Prietenii i-au cântat ”La mulți ani!” și i-au adus în dar un tort gigant.

Foto Ștefan Ovidiu

Născută pe 8 august 1975, în Lituania (Klaipeda), Vica locuiește în România de aproape 30 de ani. La 20 de ani l-a întâlnit pe fostul selecționer Victor Pițurcă, iar cei doi au avut o relație ce a durat 16 ani, conform spuselor sale. Cei doi au împreună un băiat, pe Edan.

 

Ultimele Articole