AcasăMoney&PeopleFabuloasa vilă a lui Carmen Harra a fost incendiată! Proprietatea este evaluată...

Fabuloasa vilă a lui Carmen Harra a fost incendiată! Proprietatea este evaluată la 1,3 milioane de euro

Fabuloasa vilă din Hollywood, Florida a lui Carmen Harra a fost incendiată. Fosta vedetă a muzicii ușoare românești se afla în locuință și a alertat autoritățile locale la numărul de urgență, focul fiind stins cu intervenția pompierilor.

Solista ce a făcut parte din cel mai de succes grup feminin al anilor ‘80, Trio Express, pe numele său românesc Carmen Mureșan, consideră că focul a fost pus intenționat și că nu este singurul incident pe care l-a avut în ultima perioadă. Deși locuiește într-un cartier privilegiat, cu pază proprie, cu ceva timp în urmă, vila sa a fost spartă, paguba fiind de aproximativ 300.000 de dolari. Deocamndată nu se cunosc pagubele.

Vila lui Carmen Harra din Florida a fost incendiată. Solista se afla acasă

”Toată casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. Au pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camera de luat vederi”, spune Harra (67 de ani) care a făcut avere din carți parapsihologice și ședinte de consiliere private.

Vila lui Carmen Harra, care îi este și birou, este evaluată la circa 1,3 milioane de dolari. Românca se lăuda și cu o colecție de artă de sute de mii de euro, dar și bijuterii.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.