x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(16) "instant-articles"

Vin Sărbătorile și 1 MAI! Ce distrcții îi așteaptă pe turiști la mare

Turiştii care ajung pe litoral sunt aşteptaţi cu evenimente pentru toate gusturile în vacanţa de Paşte şi de 1 Mai. Un festival de reconstituiri istorice, unul de gastronomie, dar şi zeci de concerte au pregătit gazdele pentru turişti.

Author: Mihai Voican | Sursa: Cotidianul.ro | Publicat: 27.04.2019, 10:36

Minivacanţa a debutat cu ediţia de primăvară a Festivalului SunWaves, care a început joi, 25 aprilie, pe platoul unei plaje din nordul staţiunii Mamaia, şi va dura o săptămână. Pe cele patru scene amplasate în zonă vor urca zeci de DJ din ţară şi străinătate.

 

Muzica electronică se va auzi şi în cluburile din Mamaia, după ce organizatorii festivalului NEVERSEA au decis să deschidă sezonul estival, în minivacanţa de 1 Mai. Timp de patru zile, vor concerta Tujamo, Aron Chupa, ATB şi Mahmut Orhan. Tujamo, un artist cu foarte mulţi fani în România şi care a fost prezent atât la UNTOLD cât şi la NEVERSEA, a concertat vineri, iar sâmbătă DJ-ul de origine turcă, Mahmut Orhan, va găzdui una dintre petrecerile de neuitat din cluburile de la malul mării. Acesta va fi urmat, duminică, de Aron Chupa şi ATB.

 

De asemenea, tot în zona Mamaia Nord, se desfăşoară, până în 1 Mai, cea de-a patra ediţie a „Festival du Bonheur – pour les gourmands”. Intrarea este liberă, iar vizitatorii pot trăi experienţe culinare de neuitat, într-un cadru de poveste.

 

Articolul integral pe COTIDIANUL