Viorica și Ioniță, lăutarii din Clejani, joacă într-un film cu Al Pacino, regizat de Johnny Depp: ”Am fost îmbrăcați de Penny Rose, cea care a creat și costumele din “Pirații din Caraibe”

Viorica și Ioniță, lăutarii din Clejani, fac parte din distribuția viitoarei superproducții ”Modi”. Practic filmul cu care celebrul prieten al muzicanților, celebrul Johnny Deep se întoarce pe scaunul de regizor pentru un lung-metraj, după 25 de ani.

Al Pacino a confirmat că va juca în drama ce are la bază povestea artistului Italian Amedeo Modigliani. Bazat pe piesa lui Dennis McIntyre, filmul va spune povestea pictorului și sculptorului la Paris în 1916. Lungmetrajul prezintă 48 de ore agitate și pline de evenimente din viața lui Modigliani, care vor deveni un punct de cotitură în povestea lui, consolidându-și în cele din urmă reputația de legendă artistică. 

”Saga vieții domnului Modigliani este una pe care sunt incredibil de onorat și cu adevărat umil să o aduc pe ecran. A fost o viață plină de greutăți, dar în final a triumfat – o poveste umană universală cu care toți spectatorii se pot identifica”, a declarat Depp pentru The Hollywood Reporter.

Gheorghe Zamfir se va gusta și la pahar, în întreaga lume! Celui mai cunoscut muzician român al secolului XX îi este dedicată o băutură alcoolică de lux

Viorica și Ioniță, lăutarii din Clejani, cântă într-un film cu Al Pacino, regizat de Johnny Deep! ”Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui. Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din Pirații din Caraibe!”, a împărtășit vestea cu fanii Ioniță Manole.

În urmă cu ani, Ioniță i-a cântat chiar acasă superstarului de la Hollywood Johnny Deep pe când românii făcea parte dintr-un cunoscut ansamblu lăutăresc, Taraful Haiducilor. Ulterior, Ioniță l-a vizitat cu Viorica și pe domeniul artistului din Franța.

„Fiecare dintre vampiri are câte o cămașă românească de la noi, câte un obiect românesc pe care le-am făcut cadou și le poartă pe scenă. Cea mai mare bucurie pentru noi! Am vorbit cu el, am stat cu el, are o problemă cu piciorul, suntem alături de el, e prietenul nostru”, a spus Ioniță de la Clejani care i-a dăruit lui Johnny Depp o ie tradițională, în ziua când acesta a împlinit 60 de ani și a concertat la București cu grupul The Hollywood Vampires.

Ilinca Băcilă cântă acum la nunți muzică lăutărească și folclorică! Cea care a adus României cea mai bună clasare din ultimii 17 ani la Eurovision a înlocuit ”yodele” cu ”M-am suit în Dealul Clujului”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed