Virgil Ianțu, din nou la Kanal D, postul ce l-a concediat și cu care s-a judecat ani la rând

0

Virgil Ianțu apare din nou la Kanal D, postul de televiziune cu care s-a judecat timp de doi ani.

În urmă cu 10 ani, Ianțu, pe atunci prezentator al emisiunii ”Vrei să fii miliardar”, a fost concediat după ce a dat în judecată postul pentru care lucra pe motiv de nerespectare a contractulului. Însă pierdut și procesul.

Deși și-a dorit despăgubiri de la Kanal D, lupta în instanță l-a costat tot pe el câteva mii de euro, cheltuieli de judecată. După 10 ani, Virgil Ianțu se întoarce la Kanal D, ca invitat al lui Denise Rifai.

De numele  muzicianului  Virgil Ianțu se leagă două emisiuni ce au fost destul de populare, ”Vrei să fii miliardar” și ”Copii spun lucruri trăznite”, proiect pe care fostul membru al trupei lui Ștefan Bănică Jr îl continuă și astăzi, într-o formă diferită.

Virgil Ianțu, din nou la Kanal D, postul ce l-a concediat și cu care s-a judecat ani la rând

”Ați fost primul mare câștigător de la «Vrei să fii miliardar?»”, V-a confiscat vioara copilăria?”, “Ați paralizat vreodată de frică?”, “Mai dormiți la prânz?”, “Când ați învățat să spuneți da?”, Câte femei ați cucerit cu părul grizonant?”, “A devenit scenă mult prea mică pentru Ianțu și Bănică?”, “Cât alcool puteți să beți fără să cadeți sub masă?”, “Cine e mai bun: Virgil Ianțu sau Dan Negru”, sunt câteva din cele 50 de întrebări pe care i le-a pun Denise Rifai lui Virgil Ianțu în emisiunea ce va fi difuzată duminică seara, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.