Vlad Dobrescu cântă rap cu burta plină! Hip-hop-erul are o afacere cu supă

Pe scena hip-hop-ului peste 20 de ani, Vlad Dobrescu de la CTC este o reală vedetă a genului. Însă, cum mai toată lumea muzicală face ”foamea” de aproape doi ani,  raperul a pornit o afacere cu supe.

Îndrumat în anteprenoriat de Răzvan Eeremia, pe numele său artistc Deliric, colegul său de trupă și fondatorul unui brand vestimentar românesc ce are vânzări de un câte un milion de euro anual, Dobrescu a lansat o afacere de tip food truck și a deschis și un mic restaurant. În competiția culinară a bucătăriilor mobile,  în care predomină zona de clătite și hamburger, Vlad Dobrescu s-a orientat către supe. Raperul ce și-a transformat pasiunea într-o mică afacere, și a ales câteva sortimente reprezentative din sute de rețete de supă din lume. Ideea sa s-a născut dintr-o nevoie, la vremea nașterii bucătăriei sale, în București nu exista decât un bistro specializat în supe, și cum nu a găsit un spațiu potrivit pentru un mic restaurant, s-a orientat către un spațiu mobil, un microbuz.

Vlad Dobrescu cântă rap cu burta plină! Hip-hop-erul are o afacere cu supă

Ce afaceri va susține Cristina Bâtlan în noul sezon ”Imperiul Leilor” (Pro TV)

Vlad Dobrescu cântă rap cu burta plină! Hip-hop-erul are o afacere cu supă

Afacerea  sa a fost ”nășită” de Deliric, colegul său de trupă. ”Eu am fost în campanie mentor pentru prietenul meu și coleg de formație, Vlad care încearcă să facă o afacere cu supă. Eu tot timpul am abordarea asta super precaută și încerc să sperii oamenii și le zic «bă, ești convins că vrei să faci asta?», adică vreau să-i provoc când îi văd super porniți să-și facă un business și vreau să înțeleagă la ce se bagă, că uneori poate nu ești făcut pentru asta. Sunt bun la calcule. Știu să iau o foaie și să fac un calcul de profitabilitate. Dacă trece și testul ăsta, dup-aia hai că e bine”, spune Deliric ale cărui haine și accesorii sunt de mare căutare între adolescenții de azi.

Uimire la Hollywood! Globurile de Aur 2022 au fost decernate fără gală și covor roșu. Lista premianților!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed