Voturile de la alegerile din Sectorul 1 au început să se renumere. Procedura va fi permanent filmată

Potrivit G4Media, totul începe cu preluarea sacilor cu voturilor. Numărul total e reprezentat de aproximativ 1.600, depozitați în prezent la Tribunalul București, au explicat surse judiciare.

 

 

 

ATENȚIE, deși sunt o tradiție, anul acesta sunt interzise în școli și gradinițe

 

 

 

Vor fi ridicați în tranșe de câte 500 de către o echipă mixtă formată din polițiști și criminalist, întregul proces fiind filmat în permanență, conform surselor.

 

 

 

 

Agitație în companiile de stat. Ultima zi pentru finalizarea listelor de disponibilizări

 

 

 

Acţiunea va avea loc la sediul Serviciului Control Intern, din Capitală, unde a fost amenajat special un spaţiu. Nu mai puţin de zece polițiști au fost numiți să se ocupe exclusiv de punerea în aplicare a solicitării venite de la Secția Specială, procurorul lansând un termen de recomandare de 2 luni până la care să aibă rezultatul renumărării.

 

Procurorul Sorin Iașinovschi de la Secția Specială pentru investigarea magistraților (SIIJ) a fost cel care a dispus printr-o ordonanță de delegare ca Poliția Capitalei să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din București, câștigate de Clotilde Armand (USR) în dauna lui Dan Tudorache (PSD), potrivit unui document consultat de G4Media.ro.

 

Procurorul Sorin Iașinovschi susține în ordonanța sa că, pentru a putea face actele necesare din dosar, e necesară renumărarea voturilor de la alegerile locale.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed