AcasăMoney&PeopleVrei să bei un ceai cu Călin Goia? De ai noroc, ți-l...

Vrei să bei un ceai cu Călin Goia? De ai noroc, ți-l servește chiar solistul Voltaj, la propriul local

Dacă la concerte nu prea ai cum să schimbi o vorbă cu solistul trupei Voltaj, ai mai mult noroc să-l găsești pe Călin Goia la propria ceainărie din buricul târgului, lângă Piața Amzei. Unde poposește ore bune aproape zilnic.

Solistul anteprenor se implică personal în bunul mers al prăvăliei în care este asociat cu Gabi Constantin, liderul trupei Voltaj, local popular în zona pentru zecile de feluri de ceai și cafea.

Călin (47 de ani) conduce în paralel și propria școală de viitoare talente, Voltaj Academy, cu sucursale în Capitală dar și Cluj-Napoca, orașul său natal, și este și jucător la Bursă. Ceainăria este practic și biroul său, cochetul spațiu fiind locul unde lucrează  în afara zilelor când este plecat cu Voltaj, trupa alături de care cântă de aproape 25 de ani și care ani la rând s-a dovedit cea mai ”productivă”  formație la capitolul încasări de pe urma concertelor.

Vrei să bei un ceai cu Călin Goia? ”E un loc unde să ne vină prietenii, unde să fie totul aranjat”

”Eu și asciații mei am pornit cu niște magazine de ceai și cafea. Mai târziu a mai apărut o nevoie. Eram niște prieteni buni care și-au pus problema la un moment dat dacă nu ar fi mișto să avem un loc al nostru, unde să ne întâlnim, unde să vină prieteni ai noștri, pe care să-l facem după gustul nostru.  În urma unei discuții în care povesteam amintiri din copilărie, despre cum era la bunici, unde exista o cameră a musafirilor, care era în față, unde ne primeam prietenii și musafirii, ne-a plăcut ideea, să ne facem un loc unde să ne vină prietenii, unde să fie totul aranjat și pe care să-l numim chiar așa, ”Camera din față”, spune Călin Goia despre localul intim și mereu plin, ca o cafenea pariziană, pe care l-a creat.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.