Supersuccesul Wednesday nu va mai fi filmat în România! Prețurile ”umflate” i-a convins pe producători să renunțe

Continuarea supersuccesului Wednesday nu va mai fi filmată în România!

Producția de televiziune ce a bătut recordul de popularitate Netflix, la seriale în limba engleză,  și care a adus beneficii de imagine enorme României arătând cât de spectaculoasă este țara prin filmele americane, se mută, cel ai probabil, în Irlanda.

Primul sezon Wednesday (care continuă aventurile popularei famii ”de groază” Addams) și în care joacă Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci și Luis Guzman, a fost filmat în București (Grădina Botanică, Casa Monteoru, și Universitatea Politehnică) pe platoul de la Buftea, Sinaia (Gara Regală), Catelul Bran, Bușteni și la un conac din Bălteni.

Supersuccesul Wednesday nu va mai fi filmat în România! ”A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul Familiei Addams. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă, dar am reuşit să găsim multe noi locaţii. Iar în studio am avut spaţiul necesar pentru a crea platouri, aşa că a fost minunat că am putut face acest lucru. Am avut spaţiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim oraşul Jericho. Este ca şi cum decorurile ar prinde viaţă, iar asta susţine întreaga atmosferă a serialului”, spunea celebrul regizor Tim Burton, care a ales România după ce, în prealabil, a vizitat-o cu prietenul său, la fel de celebrul  Johnny Deep și rockerul Alice Cooper.

Wednesday nu va mai fi filmat în România! Se pare că relocarea filmărilor din România în altă țară europeană are legătură cu prețurile umflate în tradiția românească, situație de care s-ar fi lovit finanțatorii, situație care a ”scăpat” prin presă prin cei ce au participat la filmări.

Chiar dacă Netflix, producătorul serialului nu ieșit cu un comunicat despre decizia luată de regizor, conform publicației Deadline, filmările celui de-al doilea sezon Wednesday vor avea loc în Irlanda.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri